2777
2789
عنوان

لیزر کردم پشت لبمو فکر کنم دارم جواب میگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 122 بازدید | 19 پست
بعد از 5/6 جلسه بازم موهاتون درمیاد شما؟تیکه تیکه؟

من کندلا میرم

مگر جایی لکه ای جا مونده باشه که در بیاد

وگرنه اونجاهایی که قصنگ رفته زیر دستگاه نه در نمیاد

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
اول شروع به ریختت میکنه بعد کم کم افزایش پیدا میکننمن الان فقط چندتا سفید مونده که اونام با لیزر نمی ...

از روز چندم متوجه شدین داره میریزه؟ 

برای من امروز روز پنجمه اصلا بنظرم نریخته و جرعت نکردم همه جا رو امتحان کنم ببینم سست شده یا نه ولی یکم روی چونم و پشت لب دست زدم چون بیشتر استرس این دوجا رو داشتم دیدم میاد تو دستم البته بعضی از موها همش نه

ما یار ندیده تب معشوق کشدیم... 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اول شروع به ریختت میکنه بعد کم کم افزایش پیدا میکننمن الان فقط چندتا سفید مونده که اونام با لیزر نمی ...

اره کیست با پلی کیستیک فرق داره منم کیست ندارم مشکل هورمونی هم ندارم

موی چانه ۹۰درصد بخاطر پلی کیستیکه اون ده درصدم ارثیه 

البته پلی کیستیک خیلی زیاد شایعه بین خانما بعضی ها علامتشون کمه متوجه نمیشن ولی خیلس ها دارن

ولی اسی این مشکل کیستت رو حتماً حل کن.دستگاهت چیه؟

دستگاهم 

الکساندریت کارلوتا

پرسیدم از اپراتور گفتم میگن کندلا خیلی خوبه و فلان اونم گفت برای ماهم دقیقا همون مارکه یکم بروز تره و فلان

تو شهرمون همه میان اینجا

حتی دختر عموم از یه شهر دیگه یک ساعت راه میاد اینجا 

اره همینکه بدن و صورت آدم تیز تیزی و زشت نباشه اشکال نداره آدم لیزرو میرهمن بدنمم رفتم اینقد نرم و ل ...

منم 

دست کامل و زیر بغل پا کامل گودی کمر ناف چانه شقیقه پشت لب دارم میرم

بیکینی مامانم نذاشت گفت مجردی نرو دیگه اسرار نکردم گفتم لج میکنه میگه کلا نمیخا بری🤣🤣