2777
2789
عنوان

این خانم بهداشتمون واکسن نوزادو نمیدونم چطور زده پای بچه فلج شده😥

| مشاهده متن کامل بحث + 1264 بازدید | 107 پست
وای یا خدابچه ی منم بعد واکسن تشنج هاش شروع شد و زندگیم تیره و تار شد تازه اشتباهی هم نزدن

شما تازگی این اتفاق افتاده ؟ بچه منم دو ماهشه تشنج کرد بعد واکسن 

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دارم ب این نتیجه میرسم که اصلا به بچم واکسن نزنم

منم اگر برمیگشتم عقب تحت هیچ شرایطی ب بچم واکسن نمیزنم

بچه ی من ۴ ماهگی بعد واکسن ی تشنج خیلی کوتاه داشت و من متوجه نشده بودم ۶ ماهگی واکنش خیلی بدی ب واکسن نشون داد بردم دکتر گفت چون بچه ات تپله اینجوری شده گفتن ب واکسن سویه جدید اضافه شده عوارض بیشتری داره

بعد واکسن ۱۸ ماهگی نیم ساعت تو تشنج بود نیم سااااعت با اینکه زود شیاف دیازپام گذاشتم براش افاقه نکرد

۲ ساله درگیرم ۲ ساله روزگارم سیاه شده

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم
منم الان داشتم به خواهرم میگفتم اون بچه یه عمر باید تقاص اشتباه یکی دیگه رو پس بده🥺😔

عزیزم امضات خوندم میشه درخواست بدم حرف بزنیم شرایطم مث شماست تقریبا 

به امید آمدن فردایی که تمام دیروزها در مقابل شکوهش زانو بزنند   °🎡🪐~   ️هر کاربری رو بدون دلیل لایک کردم یعنی تو امضاش گفته برام دعا کنین من براش دعا کردم یا گفته صلوات بفرستین براش فرستادم و لایکش کردم.                                                           تلخ ترین لحظه شنیدن  خبر خودکشی دوست عزیزم  بود😭💔 

من وقتی که بدنیا اومدم یه دستم و کشیدن دستم ناقص شد بارها بخاطر دستم غصه خوردم اشک ریختم خجالت کشیدم تمام کودکی مو مورد تمسخر خانواده ام قزار گرفتم و اونها ساعتها بمن خندیدن ۳۲ سالمه همچنان ناراحتم ولی این بچه فلج شد چی به سر روح و روانش میاد ایشالا دستای اونی که واکسن زده قطع شه اونم عذاب بکشه😔

عزیزم اون دیگه واکنش بدن بچه شما بوده که از دست کسی که واکسن میزنه دیگه خارجه

نخیر گلم مادرهای زیادی رو دیدم ک ب روز من‌ و بلکم ب بدتر از روز من افتادن خیلی ریسک بالایی داره واکسن‌ زدن

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم
فدات شم گلمواکسن ها عوارض وحشتناکی دارن چون بچه ی من اینجوری شده طی پروسه ی درمان با مادرانی ک بچه ه ...

اگر زدن واکسن اشتباهه پس چی باعث شده بعد از واکسیناسیون بیماری های شایعی مثل فلج اطفال سرخک و غیره ریشه کن بشن؟

💔💔💔

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی‌ نی کوچولو تو شکمش داره🩷پروفایل خودم هستم کپی نکنید🐣

عزیزم امضات خوندم میشه درخواست بدم حرف بزنیم شرایطم مث شماست تقریبا

بله عزیزم

اگه دخترم صدام میکنی،من رو جای دخترت میبینی،من خیلی خوشحال میشم🧡لطفا اگه فرزند نوجوان داری بخون نوجوانی بابت کمبود محبت از پدر و مادرم و جزو متشنج خونه افتادم تو راه هایی که هنوزم عذاب میکشم و ازدواج و همه چیمو بهم زد همون اشتباهای نوجوانی هر چقدم کنترل کنی باز نمیفهمی اگه از خونه زدن چه کارایی ازشون بر میادخواهش میکنم ازتون التماستون میکنم هواشونو خیلی داشته باشین بزار تفریح کنن برن باشگاه کلاس نقاشی استخر خودت باهاشون فیلم ببین اتاقشونو دیزاین کن هر از گاهی برین خرید هیچ عیبی نداره لوازم آرایشی کم داشته باشن برای دل خوشی خودشون مراقبت پوستی بگیر براشون تموم کارای کوچیکی که اگه یه ذره برای من انجام میدادن من الان حال و روزم این نبود🖤در حال مبارزه با افسردگی هستم،لطفا اگه راهکاری برای این دوران میدونی،یا خودت از این دوران عبور کردی باهام حرف بزن و بهم امید بده.ممنونم دوست خوبم.میشه اگه نینی دارین تو دلتون یا پیشتون اسمشو بهم بگین یا اگه امکانش هست عکسشو برام بفرستین؟بچه ها تنها چیزین که وصلم میکنن به دنیا،حالمو خوب میکنن،خودم کلی آرزو برای نینیم داشتم،نشد.دوستون دارم.

من وقتی که بدنیا اومدم یه دستم و کشیدن دستم ناقص شد بارها بخاطر دستم غصه خوردم اشک ریختم خجالت کشیدم ...

آخی عزیزم دور قلب مهربونت بگردم من بیا بغلم🫂

اگه دخترم صدام میکنی،من رو جای دخترت میبینی،من خیلی خوشحال میشم🧡لطفا اگه فرزند نوجوان داری بخون نوجوانی بابت کمبود محبت از پدر و مادرم و جزو متشنج خونه افتادم تو راه هایی که هنوزم عذاب میکشم و ازدواج و همه چیمو بهم زد همون اشتباهای نوجوانی هر چقدم کنترل کنی باز نمیفهمی اگه از خونه زدن چه کارایی ازشون بر میادخواهش میکنم ازتون التماستون میکنم هواشونو خیلی داشته باشین بزار تفریح کنن برن باشگاه کلاس نقاشی استخر خودت باهاشون فیلم ببین اتاقشونو دیزاین کن هر از گاهی برین خرید هیچ عیبی نداره لوازم آرایشی کم داشته باشن برای دل خوشی خودشون مراقبت پوستی بگیر براشون تموم کارای کوچیکی که اگه یه ذره برای من انجام میدادن من الان حال و روزم این نبود🖤در حال مبارزه با افسردگی هستم،لطفا اگه راهکاری برای این دوران میدونی،یا خودت از این دوران عبور کردی باهام حرف بزن و بهم امید بده.ممنونم دوست خوبم.میشه اگه نینی دارین تو دلتون یا پیشتون اسمشو بهم بگین یا اگه امکانش هست عکسشو برام بفرستین؟بچه ها تنها چیزین که وصلم میکنن به دنیا،حالمو خوب میکنن،خودم کلی آرزو برای نینیم داشتم،نشد.دوستون دارم.

متوجه نشدم ! چه ماکارانی !

بخاطر ماکارانی سه تا بچه فوت شدن همش هم بخاطر نفهمیدن به موقع مشکل پدر یکی از بچه ها میگفت بیمارستان بزرگ شهر متخصصش نبود😐اخه بیمارستان باید بدون متخصص باشه

وای بمیرم چرا آخه😔😔

خدا نکنه عزیزم کانال استاد بابایی برین میبینین بچه هایی و سلامت بودن ب چه روزی افتادن