2777
2789
عنوان

این خانم بهداشتمون واکسن نوزادو نمیدونم چطور زده پای بچه فلج شده😥

| مشاهده متن کامل بحث + 1328 بازدید | 110 پست
ربطی به مسئولش نداره، ثلاث، دوگانه، پنتاوالان، سرخک ملا دردناکه

چدختر بار همین‌واکسن ها رو تزریق کرد 

گریه هم کرد اما اون یه بار از شدت گریه نفسش رفت

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چدختر بار همین‌واکسن ها رو تزریق کرد گریه هم کرد اما اون یه بار از شدت گریه نفسش رفت

دردش گرفته بوده. نوزادا اینجوری ان. من خودم قبلا کارآموز بودم درمانگاه اکثر بچه ها از درد سیاه میشدن نفسشون میرفت. 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مامان من کاردرمان هست کلی از این بچه ها میبینه که به خاطر واکسن فلج اطفال یا اشتباهی زدن فلج شدن😕

میشه بیشتر توضیح بدی

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنید📿عایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند.🕋🕋
تمام وجودم درک حالیه که داری ان شاالله زودتر سلامتی کاملشو به دست بیاره دیدن تشنج بچه روان آدمو تخری ...

۴ ماهگی ی تشنج کوچیک کرد ک خودمم متوجه نشدم فکر کردم سردش شده لرزیده

۶ ماهگی تشنج نکرد فلج شد طول کشید تا خوب بشه توجیهشون هم این بود ک بچه تپل بوده این عارضه رو داده و اینکه تعداد سویه ها بیشتر بوده

بعد ۱۸ ماهگی ی تشنج کوتاه کرد دوماه بعدش ی تشنج وحشتناک کرد توی آذر ماه،

بهمن ماه هم سرماخوردگی پیدا کرد تو خواب هی می‌پرید ک دکترش گفت باز تشنجه

بعدش دیگه اصلا تشنج ک مشخص باشه نکرد چوووون وارد فاز پنهان شد اصلا معلوم نیست بچه داره تشنج میکنه فقط بسیارررر بی قرار میشه همش گریه میکنه دیگه حرف نمیزنه و همه چیز یادش میره بچه ی من متاسفانه مقاوم ب دارو هم‌ هست بهش حتی کورتون هم دادن باز هم نوار مغزهاش خوب نبود

دیگه دکترش قطع امید کرد و گفت بچه ات همینی ک هست دیگه .. ولی خدا کمک کرد و با طب اهل بیت آشنا شدم ک بچه امو نجات دادن الان الحمدلله رو ب. بهبود هستش وگرنه باید مینشستم و عقب مونده شدنش رو نگاه میکردم

اما متاسفانه دارو کم دارن و پذیرش جدید ب هیچ وجه ندارن و نمیتونم کسی رو بهشون معرفی کنم ان شالله هیچ بچه ایی مریض نشه

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم
من تصمیم دارم بچه دومی واکسن نزنم نمی‌دونم خوب کاری میکنم یا نه

تصمیم خیلییییی سختیه درک میکنم ولی واقعا عوارض بدی داره خیلی تحقیق کنید

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم
خانوم یه عده نابلد مثل شما میگن واکس نزنید لطفا به بقیه توصیه نکنید مشکل کودک شما هم بخاطر واکنشش نس ...

اینجا هرکس تجربه ی خودش رو میگه توی تمام نظرات هم گفتم تجربه ی من و تعدادی مادر ک میشناسم و ب روز سیاه نشستن این هست بعدم قطعا توی تمام نظراتم میگم تحقیق کنید و ب نتیجه برسید

شماهم هرطور دوستداری برا زندگی خودت و بچه هات تصمیم بگیر ب منم مربوط نمیشه فقط تجربه ی خودم رو گفتم