2777
2789
عنوان

پذیرایی عروسیتون چطور بود بیاین لطفاااا

| مشاهده متن کامل بحث + 451 بازدید | 43 پست
خوشبخت بشینیواس خودم ایده ندارید چیکار کنم عروسیم بدرخشم و خیلییی خوب باشه

ممنون عزیزم شما هم همینطور

خودتم یه میکاپ شنیون که به صورتت میاد انتخاب کن

و لباس هم مدلی بردار که برق بزنه نه شلوغ باشه نه ساده

سعی کن سمت میکاپ ک شنیونی ک تا حالا امتحان نکردی نری چون ممکنه بهت نیاد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شوخی کردم گلم بهترین شب زندگی تون هست هر چی تو ذهنت هست پیاده کن یک شب هست و یه بار اتفاق میافته   مبارک تون باشه  انشاالله خوشبخت بشین 💜

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

ما شام کوبیده و جوجه دادیم با نوشابه و دوغ و سالاد و ماست موسیر میوه موز خیار سیب شیرینی کیک هم داشتیم 

فقط 29 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🌸مامان گیلاس و آلبالوی تو راهیم🤱🤰زندگیم خونواده ی ۴نفرم🍒برای سبز شدن دامن همه ی مامان هایی که در آرزوی نی نی هستن دعا میکنم☘️فقط صبر داشته باشید خدا حواسش به همه مون هست🍇🫐

باور کن من هرچی عروسی رفتم ۱۱ تموم شد

خب دیگه ۹ شام میخورن بعدش تا ۱۱ نهایت ۱۲ بقیه مراسم البته قانون تالارها باهم فرق داره 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

من شهریور عروسیم بود جوجه کباب شام با ژله 

و میوه و شیرینی و آبمیوه 

با تیرامیسو 

🌷من جزئی از خداوند هستم که روحش را در من دمیده🧖‍♀️و قدر خلق هر آنچه اشتیاق دیدنش را دارم به من داده ❤️‍🩹هر فکری که در سر دارم مانند بذری در خاک حاصلخیز ذهنم عمل میکند به همین خاطر با آگاهی کامل فقط افکاری را که در جهت اهداف و رویاهایم است انتخاب میکنم🤍تمام جهان هستی در خدمت من است تا هر آنچه عمیقا باور دارم در واقعیت ببینم به همین دلیل ثروت فروانی و فرصت های موفقیت را بسیار راحت میبینم 🌷درخواست دوستی ندید.

عزیزم ❤️ ، سفید بخت باشی 🥰

من شامم باقالی پلو با گوشت + کوبیده + زرشک پلو با مرغ بود 

ژله داشتم ، میوه 4 مدل ، شیرینی و نسکافه و چای ( درحدی ک یادمه ) 

نکاتی ک تو عروسی های مختلف دیدم و به ذهنم میرسه ( مثبت و منفی ) میگم بهت :

_ ارایشت لایت باشه ( درواقع بیشتر گریم تا ارایش) 

_ لباست خاص باشه ، من اون زمان از لباس عروسم خیلی راضی بودم 😅

_ به مسئول تالار و فیلمبردار بسپار تو زمان رقص عروس و داماد و یه سری جاهای خاص بچه ها رو کنترل کنن 

_ حتما خوشحال باش ، لبخند واقعی ( نه تصنعی ) ، پرانرژی ...هم به خودت خوش بگذره و هم به مهمونا 

_کفشی بپوش که اذیت نباشی 

_ موهاتو قلنبه نبند 😅 

_ اگر تعداد مهمونات کمه بوفه بذار ، وگرنه بی نظمی میشه 

_ حتما با همه مهمونا خوشامدگویی داشته باشین

_ وزنت رو تا روز عروسی کنترل کن ( عروس ظریف خیلی قشنگتره ) ، البته اگه اضافه وزن داری 

عزیزم ❤️ ، سفید بخت باشی 🥰من شامم باقالی پلو با گوشت + کوبیده + زرشک پلو با مرغ بود ژله داشتم ، میو ...

قربونت برم منننن🥺❤️

مرسی خوشگلم از این همه مطالب مفید که گفتی 

من وزنم ۵۰ هست به نظرت خوبه؟

تصمیم داشتم قرص چاقی بخورم برا عروسیم؟

چطوری بوفه بزارم ؟( تا حالا ندیدم این طوری)