چندین سال تو کانون درس خوندم فقط فقط وقت و پولمو هدر دادم تنها چیزی که یاد دادن فقط گرامر های مسخره و پیچیده بود الان سه ترم دیگه مونده تا مدرک کانون رو بگیرم ولی نمیخوام ادامش بدم چون هیچی یاد نگرفتم چهار کلمه بلد نیستم صحبت کنم میخوام برم سفیر حالا هی اطرافیانم میان میگن چرا میخوای کانون رو ول کنی بری سفیر سفیر مدرکش معتبر نیستو فلان و اینا
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
میخوام برم سفیر چون شنیدم سفیر خیلی اسپیکینگ کار میکنم منم میخوام مکالمم رو تقویت کنم
رفتم سفیر یه ترم آشغال به تمام معنا فقط پولتو هدر دادی
نمیتوانی به عقب برگردی و شروع را درست کنی ولی میتوانی از جایی که هستی آغاز را شروع کنی و پایان را عوض کنی،،. Rolling in the Deep🎧🎶🎵و اون تیکه از آهنگ سوغاتی هایده که میگه: عزیزترین سوغاتیه غبار پیراهن تو، عمر دوباره منه دیدن و بوییدن تو🎧 این تیکه رو دوست دارم چون با کسی گوش دادم که دیگه نیست، برا همیشه رفت از ایران 😔
خب تموم کن مدرک بگیر بعد برو بعدی من که از کانون خیلیم راضی بودمخیلی خوب بخش گرامر رو قوی کردن
خب وقتی کانون هیچی جز گرامر یاد نمیده چرا باید یک سال دیگه هم وقتمو توش هدر بدم؟این همه سال رفتم دو کلام با ما مکالمه تمرین نکردن فقط هی گرامر گرامر آدم وقتی تو مکالمه قوی نباشه روون نباشه اون گرامر های مسخره کانون به چه دردش میخوره
خودخوان خودم بخونم زودتر به نتیجه میرسم یا کلاس برم؟
چون تجربه داری پرسیدم💚
وقتی از دنیا کنار میکشی دنیا هم به همان اندازه از تو کنار می کشد.به اندازه کافی خوشبختی وجود ندارد که به همه برسد, همین طور غذا، همین طور شادی،همین طور تخت و شغل و دوست و لبخند و پول و هوای تمیز برای نفس کشیدن.
آخه تا مدرک رو بگیرم رفت یک سال دیگه زورم میاد یک سال دیگه هم وقتمو هدر بدم با گرامر های مسخره و تکراری کانون من هدفم یادگیری مکالمه و حرف زدنه ولی خب مگه واقعا چه فرقی داره مدرک این دو تا موسسه من مدرک کانون رو نگیرم خب مدرک سفیر رو میگیرم
سطحش بالا نبود سطح عادی، گرامر خوب کار نمیکرد مکالمه درستی نداشت مثله مدرسه زبانی که تو مدرسه تدریس میشه رو دید؟ همنجوری، درحالی که من جایی دیگه کلاس میرفتم صد بهتر از اون
نمیتوانی به عقب برگردی و شروع را درست کنی ولی میتوانی از جایی که هستی آغاز را شروع کنی و پایان را عوض کنی،،. Rolling in the Deep🎧🎶🎵و اون تیکه از آهنگ سوغاتی هایده که میگه: عزیزترین سوغاتیه غبار پیراهن تو، عمر دوباره منه دیدن و بوییدن تو🎧 این تیکه رو دوست دارم چون با کسی گوش دادم که دیگه نیست، برا همیشه رفت از ایران 😔