2777
2789
عنوان

کشور ما هیچوقت درست نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1690 بازدید | 125 پست
نه اتفاقا شهر بزرگی نیستم هدفم بیشتر از معلمی و سرکله زدن با بچه هست

والله اینجا که قبولی سخته. تو فک کن از همه ی رشته ها برای رنج سنی بین 22 تا 40 چن نفر وجود دارن؟ از بین اینا ده نفر برمیدارن.

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

والله اینجا که قبولی سخته. تو فک کن از همه ی رشته ها برای رنج سنی بین 22 تا 40 چن نفر وجود دارن؟ از ...

نه ولا بدون آزمون و پارتی همه چی حله 

سخت کجا بود وقتیکه تو همین یک سال چند هزار نفر استخدام کردن

والا حق داری من خودم گاهی حوصله نق نق بچه خودمم ندارم ولی به چیز بهت بگم منی که آستانه تحملم پایینه و از سختی‌های معلمی خبر دارم نمیرم سمتش بنظرم سخت‌ترین شغله اونی که معلم میشه باید خیلی صبور باشه

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
جاری منم نروژ زندگی میکنن می‌گفت رفتم درس پسرمو بپرسم معلم گفته عزیزم شما مادر هستی لطفاً فقط وظیفه ...

درسته.. سال پنجم ابندایی یادمه یه معلم داشتیم ایشون فقط میومد از روی فارسی رو خونی میکرد ومیگفت مشق امشب از روی درس جفرافی پنج بار.. علوم پنج بار و... بنویسید.. یادمه بابام برام دفتر دویست برگ خریده بود یه ماهه تموم شد.. بابام میگفت توالکی مینویس دفتر تموم بشه.. اومد مدرسه پرسبد معلممون تایبد کرد.. بابام گفت مگه میشه مشق شب ده بار تاریخ و علوم واینا.. بعد گفتن اولین سال تدریس میکنه بلد نیست.. اونوقت میدیدی چه نازی ام داشت.. سال 69 اینا بود.. من هنوز اسمش میاد حالم بد میشه

دوستان میفرماین همون 7 تومن هم حلال نیستچون کرنومتر گرفتن میگن روزی 3 ساعت درس میدین😂😂😂

اتفاقا شغل پراسترسیه . هر حرفی کلمه ای بگی ممکنه بچه ها برن جوری بگن و به ضررت تموم بشه 

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...
من ب دخترم ۶ سالگی کامل همه کتابای کلاس اول رو یاد دادم. بهترین کارو کردم . الان معلم ۴ تا کلیپ میزا ...

آره عزیزم می‌دونم ...بنده خدا مامان چیکار می‌تونه بکنه ؟

حالا بذار وارد دوره اول دوم دبیرستان بشین دیگه اونجا متوجه فاجعه میشید 😣😣😣

هر روز از 8 تا 12.5 با سی تا بچهکه پدرمادراشون تحملشون نمیکنن سرو کله میزنن با حقوق ماهی ده تومن! تا ...

چرا بکشه 

منم از طرفداری نا بحق بدم میاد 

الان طرف وارد دانشگاهم میشه مدرکم میگیره هیچی بلدنیست 

قبول کنید هیچی سرجاش نیست 

کاش اونیکه میاد ریاضی درس بده واقعا بلد این کار باشه مثلا معلم پسرم میگه لیسانس مدیریت داره 

تو تدریس میمونه همش تکلیف میده 

شوهر خودم ازصبح ساعت ۶ میره سرکار ۱۰ شب میاد تعطیلات هم نداره در ماه ده میگیره خیاطه 

امضا مودیدی میشه برای پاک شدن گناهام دعاکنی.
دقیقا همینا باعث شدن خیلی از بچه ها بی سواد بار بیان ، بعد میگن حقوقش کمه و فلان خب تو خودت بلد نیست ...

والا معلم دختر من حتی آنلاین هم درس نمیده چن تا کلیپ میزاره تو کانال . مسخره بازی شده بخدا. منی ک مدرکم از ایشون بالاتره باید ب ساز شون برقصم تا با بچم لج نکنه.

اتفاقا شغل پراسترسیه . هر حرفی کلمه ای بگی ممکنه بچه ها برن جوری بگن و به ضررت تموم بشه

از 8 تا 12.5 با سی تا بچه سر و کله زدن

اونم بچه های پررو الان 

توقع دارن معلم برده شون باشه

میگه فارسیو ریاضی نصف و نیمه یاد میدن توقع دارن بچه برمیگرده خونه همه رو ازبر باشه

زمان کرونا والدین خودشون 4 ساعت برا بچشون درس گفتن باز نفهمید متوجه شدن مشکل از بچه خودشونه

میگه مهارت یاد نمیدن!😐 معلم مگه میتونه چیزی اضافه تر از کتاب های آموزش پرورش درس بده🤔

برای ماهی 7 تومن چه توقعی داری؟

پول بده ببر غیرانتفاعی

والا معلم دختر من حتی آنلاین هم درس نمیده چن تا کلیپ میزاره تو کانال . مسخره بازی شده بخدا. منی ک مد ...

وقتی واسه ۸ تومن یا ۱۰ تومن میرن معلم میشن همینم داره 

طرف هیچی حالیش نیست بعد اسم معلم روشه 

معلم های قدیم معلم بودن بخدا 

چرا بکشه منم از طرفداری نا بحق بدم میاد الان طرف وارد دانشگاهم میشه مدرکم میگیره هیچی بلدنیست قبول ک ...

اینجا فقططط حق با معلمه.. چیزی بگیم حکم علیه ماست 

تو این سرما خیلی از ارگانا نیروها کار میکنن تو خیابونو بیابون.. معلم وکارمند بانک تو خونه نشسته ولی طلبکارم هستن.. اقا من میدونم عرضه معلم شدن ندارم ونداشتم نرفتم سراغش.. شما میدونستی نداری چرا رفتی.. معلما فقط رفتن دنبال حقوق گفتن میریم میگیم مامانا خودشون درس میدن دیگه