2777
2789
عنوان

کشور ما هیچوقت درست نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1974 بازدید | 125 پست
معاون آموزشی باید برهمدیر و پرورشی کارشون این نیست

میگم دیگ هیچ کدوم نمیرن 

فقط برنامه صبحگاهی پشت بلندگو دوکلمه حرف میزنن دوتا ورزش میدن تمام 

من بخاطر اینکه نماینده ام همش مدرسه ام میبینم

لایک نکنید ب جاش کامنت بذارید ازخوندنش خوشحال میشم   امضامودیدی میشه برای پاک شدن گناهام دعاکنی🙏🥺.محتاج دعاهاتون هستم روزیمون زیاد بشه .توراهیم سالم باشه.بادلهای پاکتون.خدایی دعاهاتون گیراست چون نشناخته دعا میکنیدقربونتون برم ❤

بهترین شغل خارج از کشور معلمیه 

چون اونا ارزش علم رو می‌دونن

عزیزم اگر شرایطشو داری مهاجرت کن به کشور های مثل عمان

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

جاری منم نروژ زندگی میکنن می‌گفت رفتم درس پسرمو بپرسم معلم گفته عزیزم شما مادر هستی لطفاً فقط وظیفه ...

میتونستم ۴۰-۵۰ باری پیامتو لایک میکردم

میشه واسه اینکه ازدواج کنم باهاش ،مهرم به دل بیفته و خانواده هامون راضی شن صلوات بفرستی؟ 🥲♥️ تاپیک های چله گروهی تگ ام کنین 😁🌸میگن امام حسین زیر دین هیچ کی نمیمونه، منم امیدوارم یه روز تاپیک بزنم بگم : شغلم + ازدواجم+ ارشدم درست شد 31 شهریور1403

چه عجیب که کرنومتر میگیرین ببینین چقد سر کلاسن!معلم ها کم کاری نکردن ساعت آموزشی به این شکله!!!

حتما شما معلمید بهتون برمیخوره 

مگه من گفتم تقصیر و مقصر کیه کی نیست 

کلا در هفته بچه ها ۱۵ ساعت آموزش نمیبینن 

چی سر جاش هست ک این باشه 

از حقوقم ناراضین 

خدایی چ حرفه ای یاد میدن‌ یه ریاضی و فارسیه اونم نصفه نیمه 

خوش بحال کشورای دیگه ک پیشرفته ن

لایک نکنید ب جاش کامنت بذارید ازخوندنش خوشحال میشم   امضامودیدی میشه برای پاک شدن گناهام دعاکنی🙏🥺.محتاج دعاهاتون هستم روزیمون زیاد بشه .توراهیم سالم باشه.بادلهای پاکتون.خدایی دعاهاتون گیراست چون نشناخته دعا میکنیدقربونتون برم ❤

وقتی که مردم از تخریب کشور ویکدیگر دست برندارند همینه!😐😐😐

امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁معمولا درتاپیکهایی که گروه سنی خاصی تو عنوان ننوشته شده باشه وپاسخ داشته باشم نظر میدم✅️🙃

چشمشون به حقوق 15 تومنیا معلماس

پانزده تومننننن ما که هفت میگیریم 

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... . حافظه ام در حد ماهی ضعیفه 😄همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمی‌دونم کدوم تاپیک بودیم  دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم 😭پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 🤘🏻🐺 تبریز اورمو زنجان اردبیل همدان قزوین تهران خراسان قشقایی یاشاسن بوتون تورکلر ... تنها حالی که خدا بهم داد تورک بودنم بود 😎

حقوق کارمندان همشون در یک رنجه 

حقوق کمتونو تو سر مردم نزنید دلیلش مردم نیست که 

سلام بچه‌ها امسال کنکور تجربی میدم و کتاب ندارم اگه کسی میخواد کتاباشو اهدا کنه ممنون میشم بدتشون به من            

واقعا نمیدونم این حرصی ک ب معلما دارن از کجا میاد شاید ریشه داره تو کودکی معلم بد داشتن یا انتظار و توقع اضافی از معلم بچه هاشون دارن 

در صورتی ک شما درست میگین الان پایین ترین حساب میشن و درامد ناچیز و بدون هیچ گونه خدمات و امکاناتی 

ما که هر جور شده از پس خودمون برمیایم،                            ولی روزای سخت قیمت آدمای دورمونو معلوم میکنه🙃

اگه کسی تو هر جایگاهی که هست از دل و جون کارش رو درست انجام بده چه معلم باشه چه پرستار حقوقش واقعا کمه خیلی کمه/ اما برای کسی که وجدان کاری نداره و از زیر کار در میره همون حقوق هم ار سرش زیاده.

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

تو روخدا هز کس از شغل معلمی ناراضیه فک میکنه بش ظلم شده حقوق کمه استعفا بدید برین سراغ کار بهتر.

کسایی ک عشق ب این کار دارن و خسته نمیشن وارد بشن . اینجوری بازدهی بیشتزه.

خواهر من حاضزه نصف حقوق معلما الانو بگیره و معلم بشه. ازمون داده قبول نشده فعلا.

اگ جوابتو ندادم یعنی لیاقتِ جوابم رو نداشتی! 🤪🤪

حقوق کارمندان همشون در یک رنجه حقوق کمتونو تو سر مردم نزنید دلیلش مردم نیست که

حقوق فرهنگیان با کارمند و بانک و داگستری و .. یکیه؟  اطلاعاتتون رو باید اپدیت کنین پس 

ما که هر جور شده از پس خودمون برمیایم،                            ولی روزای سخت قیمت آدمای دورمونو معلوم میکنه🙃

والا چه علمی؟

همش خرافات و موهومات رو یاد بچه ها میدید؟

یا کلی زحمت رو دوش خانواده ها میندازید.

فلان چیز و درست کنید ،فلان چیزو بیازید،

بچه درس نمیخونه یقه خانواده رو میگیرید، مادرا همه مشق مینویسن. باید خود بچه مسئول کارش باشه چه خوب چه بد.