2777
2789

اگه اینجا یکی میاد مشورت مسائل زنانه بخاد کسی جوابشو نمیده اما بحث خواهر شوهر و خیانت و چیزای دیگه باشه همه تا صبح میمون تو اون تایپک. بهتره نی نی سایت اسم سایت به غیبت سایت تغییر بده😤

من یک تایپک زدم و به نظراتتون نیاز داشتم هیچکس بخودش زحمت راهنمایی نداد

واقعا متاسفم😒

اره دقیقا

من هر وقت میزنم 0نفر جواب میده یا تحش 2نفر

خیلی بد شده

فقط عاشق خیانت و اینجور چیزان

خدا جونم مرسی که با اینکه هنوز کوچولو هستم بهم سه قلو دادی اونم 3تا دختر خوشگل نمک قول میدم از فرشته هات خوب مراقبت کنم   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره متاسفانه

فقط 2 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بانوی شیرازی*مدیونین اگه فکر کنین تاریخ تولدم فیکه😉🌸🌷نداشته هایم،نیروی محرکه ی من هستند،نداشته هایم انگیزه ای شدند برای تلاش و پیشرفت،همه ی داشته ها و نداشته هایم،انگیزه ی من برای زندگی هستند...🌸🌸من یک بهبود یافته از افسردگی هستم،دنیای من دیگر خاکستری نیست،خوش حالم که در دوران خاکستری بیماری،به زندگی ام پایان ندادم،خوشحالم که ماندم،مبارزه کردم و دوباره زیبایی ها را لمس کردم،اگر افسرده ای،از همین امروز درمان را آغاز کن،فردایی درخشان در انتظار توست🌷🌸آغوش زندگی را رها نکن...بمان و بمان و بمان و مبارزه کن،زنده ماندن و زندگی کردن موهبتی زیبا و تکرار ناشدنیست...قدرش را بدان🌸🌸🌷🌷ندیده و نشناخته،برایت آرزوی حال خوب دارم،چرا که تو لایق بهترین ها هستی...

اره دقیقامن هر وقت میزنم 0نفر جواب میده یا تحش 2نفرخیلی بد شدهفقط عاشق خیانت و اینجور چیزان

تاپیک اخرمو ببین ماشاالله چقد پست گذاشتن برام😑😂

فقط 18 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40