2777
2789
جدی؟خب منم دنبال اینم بفهمم به چی علاقه دارن❤️شما اگه عضو یه کانال بودید دوست داشتید محتواش چی باشه؟

ببین رو راست بگم بهت اونایی که مجردن و سنشونم خیلی پایین نیست دنبال محتوای عشق و عاشقی و دوست. دختر و پسر و اینان اونا که ازدواج کردن و بچه ندارن انقد خیانت زیاد شده اعتیاد و بیکاری و فقر زیاد شده همه به هم شک دارن و دنبال مچ گیری و خیلیها دنبال حل مشکلاتن اونا که بچه دارن مثلا من دو تا بچه دارم پسرم مریضه اصلا تو نی نی سایت اومدم تجربه دیگرانو در مورد این موضوع ببینم بعد از صبح تا شب کار دارم و نمیرسم به چیزای اینجوریم فکر کنم یه عده هم که مشکل اینجوری ندارن درگیریهای دیگه دارن کانال شما ادم احساسی با مشغله کم میطلبه

ببین رو راست بگم بهت اونایی که مجردن و سنشونم خیلی پایین نیست دنبال محتوای عشق و عاشقی و دوست. دختر ...

اره خیلی درست میگید❤️

ممنونم بابت نظرتون🫂

فقط 18 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😂😂دقیقااپس باید تاپیک بزنم جم شید کانالم پر از داستانای خیانته😂🤌🏻البته من واقعا هدفم این بود یه ...

داستان نه اینا بیشتر سرکاری دوست دارند که گولشون بزنن مردم

داستان نه اینا بیشتر سرکاری دوست دارند که گولشون بزنن مردم

اوفف حق

من یبار یه تاپیک سرکاری گذاشتم(با دوستای نی نی سایتیم یه چالش داشتیم)

نمیدونی چقد وجدان درد گرفتم😂البته تابلو بود سرکاریه🤌🏻😅

خلاصه بلافاصله بعدش تاپیک زدم گفتم خطاب به دوستام بود تاپیک و ببخشید اگه کسایی که وارد تاپیک شدن وقتشون تلف شد😂🥲🤌🏻

ولی خب نمیدونم چطور یسری با خیال اسوده دری وری سرهم میکنن😂

فقط 18 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40