2777
2789

((خدا ذلیلتون نکنه که حتی علامت سوال رو هم ممنوع کردین واسه عنوان همش باید بگیم آیا))

باید برم پست بانک واسه گرفتن کارت ملی ؟

گمش کردم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پلیس +۱۰

فقط 3 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
تشکر عزیزم همونجا کارت گمشده رو‌ هم باطل میکنن؟

بله. شناسنامه و یه کارت شناسایی عکس دار دیگه و اگه شد تصویر کارت قبلی همرات باشه. لباس تیره بپوش که اونجا ازت عکس پرسنلی هم بگیرن

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
هزینه اش رو‌حدودی میدونید گلم؟

حدودا سیصد تومن. قیمت پایه صد و هشتاده ولی معمولا برای عکس و پرینت و استعلام و... مبلغ جدا میگیرن که دقیق نیست

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.