2777
2789
عنوان

کمک کردن دختر ده ساله به مادرش

| مشاهده متن کامل بحث + 466 بازدید | 65 پست
منم موافقم که آشپزی کردنو باید یاد بگیره اما باید حتما اوایل با حضور والدین باشه و چیزای بی خطر تر م ...

پاستا که سختتره آبجوش داره  

در کل ده سال اصلا سن کمی برای شروع آشپزی نیست. به نظر من کسی که یاد نگیره و علاقه مند نشه دیگه خیلی سخت راه میفته. منم چند بار نوشتم کم کم و با کمک و از چیزای ساده

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
خیلیا اینجا انتظار دارن مادر طفلک همه کاراشونو بکنه 🥺

ببین اصلا زاویه دیدت نباید کمک باشه اسمش همکاریه همه توی خونه هستن و همه موظفن کار کنن اگر قرار باشه تو فقط کار کنی کی پس به هدف های خودت برسی ؟ ضمن اینکه بچه ها پس چطوری رشد کنن ؟کمترین لطفش اینه که تاب آوری بچه بسیار می‌ره بالا بچه ای که تاب آوری بالایی داشته باشه امکان موفق شدنش بسیار بالا می‌ره چون می‌تونه لذت های لحظه ای رو به تاخیر بندازه تا یک رشد جدی تر برای خودش رقم بزنه 

فقط نکته اینجاست که اوووول باید مهارت به دست بیارن و توی کارهایی ازشون همکاری بگیر که انجام دادنش براشون عذاب نباشه یه بچه آشپزی دوست داره یکی ظرف چیدن توی ماشین ظرفشویی دوست داره یکی جارو زدن دوست داره باید توی کارهایی که دوست دارن شریک شون کنی ازشون بپرس

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آره دقیقا ،خدابی نکرده یوقت بمیرم نباید بتونن از پس کارای خودشون بربیان ،ادم باید فکر همه جایش باشه ...

اره دیگه کم کم باید یاد بگیرن

کار درستی میکنید که کم کم میخواید بهشون مسئولیت بدید

عاشق کوروش بزرگم پدر سرزمینی که همین الانشم ایرانمون جای خالیش و فریاد میزنه کاش بود یا کاش تو اون دوره به دنیا میومدم :)🕊 واسه گفتن حرف حق تعلیق شدم و این کاربریم سومیشه دیگه نمیخوام تعلیق شم میخوام تا وقتی که موهام رنگ دندونام بشه تو سایت بمونم 😁لطفا درخواست دوستی ندین مگر تو تاپیک ها صمیمی شدیم یا آرمی هستین .💜
پاستا که سختتره آبجوش داره در کل ده سال اصلا سن کمی برای شروع آشپزی نیست. به نظر من کسی که یاد نگیر ...

آشپزی نیاز ضروری هر آدمیه

من از کلاس هفتم اکثر روزا غذا درست میکردم چون علاقه داشتم به نظرم خیلی خوبه بچه ها یاد بگیرن

پاستا که سختتره آبجوش داره در کل ده سال اصلا سن کمی برای شروع آشپزی نیست. به نظر من کسی که یاد نگیر ...

ما یه دختر کوچولو ده ساله داریم تو خانواده که عاشق پاستا درست کردنه به جز مرحله ی آبجوش بقیه رو خودش اماده می‌کنه و بی نظیره :) دلم خیلی یهو براش تنگ شد 

درسته 

همین دیگه میخام  یاد بگیرن کم کم که احتیاج نداشته باشن به کسی ،مثل خودم که توی سخت‌ترین شرایط کسی کمکم نکرد و نیاز نداشتم به کسی ،قصد من فقط کمک کردن نیست میخام یاد بگیرن رو پای خودشون وایسن تنبل به بار نیان 

خــــــیلی هم کار خوب و درستی میکنی که یادش میدی اون فردا میخواد خونه داری کنه و باید یه چیزایی یاد داشته باشه و از بچگی باید شروع کنی و یادش بدی. افرین .تو همه کارا ازش کمک بخواه و بزار یاد بگیره

آشپزی نیاز ضروری هر آدمیهمن از کلاس هفتم اکثر روزا غذا درست میکردم چون علاقه داشتم به نظرم خیلی خوبه ...

من از ۹ سالگی ظهر که مامانم میخایید یوااش میرفتم آشپزخونه (آشپزخونه توی حیاط بود)برای داداشام ماکارونی میپختم 😂😂😂 

من از ۹ سالگی ظهر که مامانم میخایید یوااش میرفتم آشپزخونه (آشپزخونه توی حیاط بود)برای داداشام ماکارو ...

خیلی از دختر بچه ها تو این سن ذوق دارن برا اشپزی کردن. حتی یه کار کوچیک بهشون بدی انجام بدن کلی ذوق میکنن😂