«کیک وانیلی »
مواد لازم :تخم مرغ ۵ عدد،شکر ۱ پیمانه +۱/۴پیمانه،روغن مایع ۱/۴پیمانه،آرد۲/۵پیمانه،شیر ۱ پیمانه ،گلاب ۳ ق غ،وانیل ۱/۲ق چ،بکینگ پودر ۲ ق چ
طرز تهیه:
تخم مرغ ها رو به اضافه شکر و وانیل با دور تند همزن به مدت ۱۵ دقیقه هم میزنیم.
مخلوط آرد و بیکینگ پودر رو سه بار الک میکنیم در سه مرحله به آرامی به مواد اضافه میکنیم و با لیسک به صورت دورانی هم میزنیم .
در یک قابلمه روی شعله شیر و گلاب و روغن مایع رو ترکیب کرده و به هم میزنیم تا کمی حل بشه بعد به مواد اضافه کرده و با دور کند همزن فقط در حد مخلوط شدن به هم میزنیم
کف قالب رو با کره چرب کنیم .مواد رو در قالب ریخته دوبار به سطح کار میکوبیم تا هوای اضافی خارج بشه .
به مدت نهایتا ۴۵ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه فر یا ۱۵۰ درجه توستر می پزیم
نکته : اول زیر فر رو روشن کنید تا کیک بپزه و پف کنه بعد روی فر رو روشن کنید تا روی کیک قرمز بشه