omrannihan مدیر عضویت: 1403/07/05 تعداد پست: 2484 عنوان بشقاب همسایه شکست 😢 | مشاهده متن کامل بحث + 1678 بازدید | 104 پست گذاشته بودمش روی میز جاکفشی یادم بمونه بهش بدم..سشوار از سر چوب لباسی خود به خود افتاد رو میز خورد بهش شکست..چیکار کنم😭بخوام برم بخرم یه دونه بهم میدن؟ خداوند هیچ کس را، جز به اندازه تواناییش، تکلیف نمیکند..(اگه جایی دیدی پستمو پاک کردم،بدون حوصله بحث ندارم) امروز | 12:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
omrannihan مدیر استارتر عضویت: 1403/07/05 تعداد پست: 2484 چه. فایده داره از ظرفای خودش بده نارنگه با ظرفای خودش آره دیگه از مدل بشقاب خودش ندارم! خداوند هیچ کس را، جز به اندازه تواناییش، تکلیف نمیکند..(اگه جایی دیدی پستمو پاک کردم،بدون حوصله بحث ندارم)
omrannihan مدیر استارتر عضویت: 1403/07/05 تعداد پست: 2484 بگرد پیدا میکنی بعضی جاها تکی دارن ولی پشت گوش ننداز نهههه صبح خواب بودم با صدای شکستن از خواب پریدم دیگه خوابم نبرد بس که تو فکرش بودم خداوند هیچ کس را، جز به اندازه تواناییش، تکلیف نمیکند..(اگه جایی دیدی پستمو پاک کردم،بدون حوصله بحث ندارم)
dentali عضویت: 1403/06/22 تعداد پست: 1221 ظرفش از سرویس آرکوپال بود چی بگیرم به جاش؟ خانم خوبیه یا سلیطس؟
omrannihan مدیر استارتر عضویت: 1403/07/05 تعداد پست: 2484 حتما برو بخر دونه ای هم نبود شش تایی بخر یهدونه بهش بده بقیش برا خودت آها همین کارو میکنم..ممنون فقط خدا کنه گیرم بیاد خداوند هیچ کس را، جز به اندازه تواناییش، تکلیف نمیکند..(اگه جایی دیدی پستمو پاک کردم،بدون حوصله بحث ندارم)
omrannihan مدیر استارتر عضویت: 1403/07/05 تعداد پست: 2484 خانم خوبیه یا سلیطس؟ خوبه بنده خدااین بشقاب هم مونده بود اینجا چون اصلا خونه نیستن بهش بدم خداوند هیچ کس را، جز به اندازه تواناییش، تکلیف نمیکند..(اگه جایی دیدی پستمو پاک کردم،بدون حوصله بحث ندارم)
omrannihan مدیر استارتر عضویت: 1403/07/05 تعداد پست: 2484 اگه از اون پیدا نمیشه به جاش یه چیز دیگه که جبران شده باشه ظرفش واسه سرویس آرکوپال بود چی بگیرم خوبه؟ خداوند هیچ کس را، جز به اندازه تواناییش، تکلیف نمیکند..(اگه جایی دیدی پستمو پاک کردم،بدون حوصله بحث ندارم)
dentali عضویت: 1403/06/22 تعداد پست: 1221 خوبه بنده خدااین بشقاب هم مونده بود اینجا چون اصلا خونه نیستن بهش بدم براش یه ظرف خوشگل که بتونه شب یلدا استفاده کنه میتونی بگیری بستگی به بودجه خودت یه چیز خوشگل بگیر من باب هدیه
omrannihan مدیر استارتر عضویت: 1403/07/05 تعداد پست: 2484 براش یه ظرف خوشگل که بتونه شب یلدا استفاده کنه میتونی بگیری بستگی به بودجه خودت یه چیز خوشگل بگیر من ... چند روز پیش دوتا شکلات خوری گرفتم یکیشو بدم خوبه؟هنوز استفاده اش نکردم خداوند هیچ کس را، جز به اندازه تواناییش، تکلیف نمیکند..(اگه جایی دیدی پستمو پاک کردم،بدون حوصله بحث ندارم)
dentali عضویت: 1403/06/22 تعداد پست: 1221 چند روز پیش دوتا شکلات خوری گرفتم یکیشو بدم خوبه؟هنوز استفاده اش نکردم آره اینم خوبه
omrannihan مدیر استارتر عضویت: 1403/07/05 تعداد پست: 2484 ممنونم که جواب دادین خداوند هیچ کس را، جز به اندازه تواناییش، تکلیف نمیکند..(اگه جایی دیدی پستمو پاک کردم،بدون حوصله بحث ندارم)
ویتامیناتنها عضویت: 1401/06/22 تعداد پست: 897 ظرفش از سرویس آرکوپال بود چی بگیرم به جاش؟ منم این کارو کردم آرکوپال دونه ای میدن
omrannihan مدیر استارتر عضویت: 1403/07/05 تعداد پست: 2484 منم این کارو کردم آرکوپال دونه ای میدن واقعا؟بعنی تو بازار بگردم گیرم میاد خداوند هیچ کس را، جز به اندازه تواناییش، تکلیف نمیکند..(اگه جایی دیدی پستمو پاک کردم،بدون حوصله بحث ندارم)
سه__کله____پوککککک عضویت: 1403/03/20 تعداد پست: 948 کسی نیست جواب بده؟ برو یکی عینش رو بخر بده بهش خدا جونم مرسی که با اینکه هنوز کوچولو هستم بهم سه قلو دادی اونم 3تا دختر خوشگل نمک قول میدم از فرشته هات خوب مراقبت کنم
mitrax80 عضویت: 1403/07/04 تعداد پست: 3122 قبول نمیکنه اینجوری که!از بشقابای سرویس آرکوپال هست چه ظرفی بدم به جاش؟ خب بازار بلور فروشا دارن متاهل🩷🍃
omrannihan مدیر استارتر عضویت: 1403/07/05 تعداد پست: 2484 برو یکی عینش رو بخر بده بهش دونه ای که نمیدن میدن؟ خداوند هیچ کس را، جز به اندازه تواناییش، تکلیف نمیکند..(اگه جایی دیدی پستمو پاک کردم،بدون حوصله بحث ندارم)