2777
2789
عنوان

آزمایش شوهرم تورا خدا بیاید اگه وارد هستید

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 36 پست
خیلی طول کشید تا برسونی ازمایشگاه؟

نه تا 20دقیقه بردم

به یاد خندهای پدرم گریه میکنم 🥹هیچ وقت لحظه جون دادنت که مرا بوسیدی فراموش نمیکنم 😔به یاد بهترین پدر دنیا فاتحه صلوات 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نشنیدم تا حالا چیه

فقط با قرص استروژن و پروژسترون پریود میشم 

به یاد خندهای پدرم گریه میکنم 🥹هیچ وقت لحظه جون دادنت که مرا بوسیدی فراموش نمیکنم 😔به یاد بهترین پدر دنیا فاتحه صلوات 
فقط با قرص استروژن و پروژسترون پریود میشم

اهان ایشلاه  دامنت سبز میشه 

نگران هم نباش اگه خدا بخواد میده 

هستن کسایی که هزار جور مشکل دارن و خدا بهشون میده 

و همینطور بعضیا سالم سالمن اما هیچی

اهان ایشلاه دامنت سبز میشه نگران هم نباش اگه خدا بخواد میده هستن کسایی که هزار جور مشکل دارن و خدا ...

مرسی عزیزم ❣️ 😍 

من زندگیم داره خراب میشه 

حرکت پیش رونده سریعش چقدر زیاده ۸۰ درصددد 

ولی چسبندگی داره مایعش و عفونت فکر کنم .. 

زمان مایع شدن مایع منیش هم خوب نبوده 

تعدادشم ۲۴ میلیون 

Ph هم بالاتر حد نرماله 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

حرکت پیش رونده سریعش چقدر زیاده ۸۰ درصددد ولی چسبندگی داره مایعش و عفونت فکر کنم .. زمان مایع شدن ما ...

70 درصد شکل اسپرم ها هم نرمالن 

بقیه مواردی ک گفتم حل میشن مهم اینه حرکتشون خوبه 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

اسی چون گفتید موقع رابطه ازش نمونه گرفتید تو جواب ازمایش تاثیر میذاره اخه .. چجوری تونستید نمونه بگیرید بدون اینکه بفهمه ‌‌

حرکت پیش رونده سریعش چقدر زیاده ۸۰ درصددد ولی چسبندگی داره مایعش و عفونت فکر کنم .. زمان مایع شدن ما ...

خوب با این تفاسیر امکان داره بچه دار بشه 

اسی چون گفتید موقع رابطه ازش نمونه گرفتید تو جواب ازمایش تاثیر میذاره اخه .. چجوری تونستید نمونه بگی ...

عزیزم خودش میدونست برای آزمایش میخام