2777
2789

خجالتم نمیکشه

بعد اینهمه زحمت 

واقعا که

چون شاغل نیست حرصشو اینطوری خالی میکنه

پربازدیدم شده

متاسفم براش که زحمتای مجازی وحضوری ما رو نمی بینه

نی نی یار بدو

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

درسته اون کاربر نباید نباید همچین حرفی میزد 

ولی شما هم تو تاپیک قبلیتان  به پزشک ها و پرستارها پریدی ! 

هر کسی و هر شغلی تو این جامعه  به اندازه ی خودش زحمت میکشه  و عدم توازن   درآمد  تقریبا تو‌اکثر  شغل ها هستش . 

اگه منظور معلماست عده ایشون به شدت پول پرست هستن و پول و از جیب بچه‌ها میخوان دیدم که میگم طرف از بچه دبستانی پول خواسته واسه جبرانی😐😐 کل کلاس ندادن اومده نمره همه رو کم داده 

خب عامو کارمندان رنج حقوقشون همه مثل همه و معلمی تازه میشه کنار کار اصلی به دلیل وقت آزاد زیاد کار دیگه ای هم کرد 

سلام بچه‌ها امسال کنکور تجربی میدم و کتاب ندارم اگه کسی میخواد کتاباشو اهدا کنه ممنون میشم بدتشون به من            
درسته اون کاربر نباید نباید همچین حرفی میزد ولی شما هم تو تاپیک قبلیتان به پزشک ها و پرستارها پریدی ...

همه مشاغل متاسفانه عده ای خودخواه هستن توشون و گفتن حقیقت نباید باعث ناراحتی کسی بشه که شغلش اونه ولی اهل این جور کارا نیست اتفاقا باید خوشحال بشن تا جلوی فساد گرفته بشه

سلام بچه‌ها امسال کنکور تجربی میدم و کتاب ندارم اگه کسی میخواد کتاباشو اهدا کنه ممنون میشم بدتشون به من