2777
2789

تا ۱ دی فرصت داری دو سه روز هم تاخیری میدن 

موقع گرفتن کارت ورود به جلسه ام فرصت ویرایش هست 

یکبارم موقع انتخاب رشته فرصت داری ولی همشون باهم از ۶ بار بیشتر ویرایش بزنی دیگه نمیتونی

نازنین خانم هستم :)))

تا ۱ دی فرصت داری دو سه روز هم تاخیری میدن موقع گرفتن کارت ورود به جلسه ام فرصت ویرایش هست یکبارم مو ...

واای دمت گرم چقدر کامل توضیح دادی

یه سوال

دی امسال دیگه؟ 😂 استرس دارم مغزم کار نمیکنه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تا ۱ دی فرصت داری دو سه روز هم تاخیری میدن موقع گرفتن کارت ورود به جلسه ام فرصت ویرایش هست یکبارم مو ...

عزیزم میدونی من تاریخ اخذ دیپلم رو باید چی بزنم ؟ 

امسال اولین سالمه پشت کنکورم

اول زدم ۳۱ خرداد بعد ویرایش زدم کردمش  ۳۱ تیر 

چون مشاورم گفت تیر 

کدومش درسته؟ 

لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون،  زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ،        السلام علیک یا ابا عبدالله 💚
عزیزم میدونی من تاریخ اخذ دیپلم رو باید چی بزنم ؟ امسال اولین سالمه پشت کنکورماول زدم ۳۱ خرداد بعد و ...

عزیزم معمولا ۳۱ خرداد میزنن چون امتحانا فقط خرداد و شهریور و بهمن برگذار میشن قبولی هر ماهی که بودی تاریخ اون رو باید بزنی 

ولی الان عیب نداره تیر زدی چون بعدا که مدرکت اومد تاریخ دقیقشو میتونی ویرایش کنی 🌼

عزیزم معمولا ۳۱ خرداد میزنن چون امتحانا فقط خرداد و شهریور و بهمن برگذار میشن قبولی هر ماهی که بودی ...

عزیزم دیپلم رو گرفتم ، در واقع پشت کنکوری هستم تاریخی که نوشته ۶ مرداد هست اصلا 😂 قبولی خرداد هم هستم من پارسال هم برای ثبت نام کنکور ۳۱ تیر زدم البته خب اون موقع دیپلم نداشتم تاریخ دقیق اینه که ابی کردم؟

لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون،  زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ،        السلام علیک یا ابا عبدالله 💚
عزیزم دیپلم رو گرفتم ، در واقع پشت کنکوری هستم تاریخی که نوشته ۶ مرداد هست اصلا 😂 قبولی خرداد هم هس ...

عزیزم این مدرک اصلیت نیست ، این گواهی موقت هست این تاریخ برای زمانی بود که به مدرسه مراجعه کردی و برگه رو گرفتی

عزیزم این مدرک اصلیت نیست ، این گواهی موقت هست این تاریخ برای زمانی بود که به مدرسه مراجعه کردی و بر ...

اهان مرسی عزیزم مدرک اصلی رو از کجا باید بگیرم

باید از مدرسه بگیری ، شبیه لوح تقدیره ولی مدرک دیپلم هست

اهان مرسی عزیزمم