2777
2789

جارو زدن بلد نیستم

گردگیری بلد نیستم

مهمون بیاد بلد نیستم مهمون داری کنم ، مثلا طرف اب بخواد قاطی میکنم نمیدونم چکار کنم

اشپزی که جز ماکارونی و سمبوسه و نمیرو چیزی بلد نیستم

اتو زدن لباس بلد نیستم

ظرف نشستم تا حالا(چون به مواد شوینده بشدت حساسیت دارم و نمیتونم)

و..

دوستام راحت این کارا رو انجام میدن، حتی میتونن قرمه سبزی به اون سختیو عالی بپزن😣

همه چی بلدن

اما من.........

تنهاکارایی که میتونم کار شخصی خودم و کارای بانکی و اداری تنهایی میتونم انجام بدم(مثلا برای کارت ملی کاراشو خودم رفتم انجام دادم ، بنظر من اینچیزا خیلی راحته کارای خونه سخته)

یا تنها از خانواده برم مسافرت شهر دیگه راحت از پس خودم بر میام و تعاملات اجتماعیم عالیه.

بنظرتون یادگیری کار خونه خیلی ضروریه؟؟

چطوری یاد بگیرم اخه

من هنوزم کنکورم مونده فرصت یادگیری این کارا رو‌ندارم🥲🥲

پنج اصل جاودانه در هستی وجود داره که گریزی از اون نیست؛اگر ما این پنج اصل رو بپذیریم.تاب آوریمون در زندگی بالاتر میره.       اصل اول : هیچ چیز در این دنیا پایدار نیست .                                    اصل دوم : رنج بخش جدایی ناپذیر زندگیه .                                اصل سوم : همه ی تصمیم ها و کارها ؛ گاهی اوقات اونطوری که ما میخوایم پیش نمیره .                                                                 اصل چهارم : زندگی گاهی اوقات با ما غیر منصفانه رفتار میکنه.             اصل پنجم : دوستان ، آشنایان و اطرافیان گاهی اوقات با ما نامهربانانه رفتار میکنن.                                                                               اگر ما این پنج اصل رو بپذیریم ، در هنگام مواجه شدن با فقدان ، کمتر آسیب میبینیم(:🤍

الان واجب نیست بلد باشی که 

فعلا تمرکزت رو کنکور باشه 

زمانی که مجبور بشی یاد بگیری

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)

عزیزم بله یادگیریش مهمه نه به خاطر ازدواج بلکه به خاطر خودت تو پس فردا باید بری دانشگاه و برای خودت غذا آماده کنی و نمیتونی هر روز ماکارانی بخوری تو باید بتونی کارهای شخصیت رو انجام بدی پس سعی کن تا حد امکان یاد بگیری😘

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم تا وقتی خونه پدر و مادرم بودم چیز زیادی بلد نبودم بعدا یاد گرفتم توام یاد میگیری و اینکه بله ضروریه همه باید بلد باشن

فقط 33 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
الان واجب نیست بلد باشی که فعلا تمرکزت رو کنکور باشه زمانی که مجبور بشی یاد بگیری

ممنون خیالمو راحت کردی🥺😍

پنج اصل جاودانه در هستی وجود داره که گریزی از اون نیست؛اگر ما این پنج اصل رو بپذیریم.تاب آوریمون در زندگی بالاتر میره.       اصل اول : هیچ چیز در این دنیا پایدار نیست .                                    اصل دوم : رنج بخش جدایی ناپذیر زندگیه .                                اصل سوم : همه ی تصمیم ها و کارها ؛ گاهی اوقات اونطوری که ما میخوایم پیش نمیره .                                                                 اصل چهارم : زندگی گاهی اوقات با ما غیر منصفانه رفتار میکنه.             اصل پنجم : دوستان ، آشنایان و اطرافیان گاهی اوقات با ما نامهربانانه رفتار میکنن.                                                                               اگر ما این پنج اصل رو بپذیریم ، در هنگام مواجه شدن با فقدان ، کمتر آسیب میبینیم(:🤍
عزیزم بله یادگیریش مهمه نه به خاطر ازدواج بلکه به خاطر خودت تو پس فردا باید بری دانشگاه و برای خودت ...

قربونت برم😍

دانشگاهی که من میخوتمد، خوابگاش خودشون غذا میدن اینا

کار خوابکام لباس شستن و اتو زدن لباسه همین

سلام اره حتمی 100درصد ضروریه دختری باید بلد باشی کار خاصی هم نداره ببین مامانت چیکار میکنه یاد بگیر یکی گفت یک لیوان اب میاری یا اب میخام میاری برو یک لیوان بردار اب بریز بعد ببر بده بهش یا گفتش چایی بیار برو تو لیوان چایی بریز ببر براش بگو بفرمایید، یا برای شستن ضرفا از دستکش استفاده کن اگ نتونسی مایع ظرفشویی گیاهی بگیر خیلی عالیه....  . بعد برا جارو زدن جاروبرقی بردار هرجا که می بینی کثیفه جارو بزن تمیز بشه گرد گیری هم کاری نداره یک دستمال نم دار میکنی خیلی کم میری هرجا خاکه تمیز میکنی... 

ضروریه ولی بعد از کنکور یاد میگیری

بعدش درگیر دانشگاه میشم