2777
2789

سوتی زیاد دادم. یکیش ک بدجور روم اثر گذاشت این بود ک با دوستام رفته بودیم ساندویچی پر بود از پسرای خوشتیپ. همشون هم زوم کردن روی ما. وقتی سفارش دادم و صاحب مغازه ازم پرسید چ نوشیدنی میخوایین . زودی گفتم نوشابه گوزدار........ دیگه نمیدونم چرا اون لحظه تو افق محو نشدم

وااای چه جالب😂🤭🤩به شوهرت گفتی؟

بله میدونه.رفت و اومد کم داشتیم.یه روز  از مدرسه میومدم اول دبیرستان گفتم این فامیله زشته سلام نکنم.از کنارش رد شدم آروم گفتم سلام.از فرداش هر روز یکی از خانواده اش به بهونه ای میومند که منو ببینن یه روزم خودش اومد تو حیاط با مادرم صحبت میکرد.منم فوق خجالتی آشپزخونه تو خیاط بود و روم نمیشد برم ناهار درست کنم.من و خواهرم کلی میخندیدیم.گفتم رو م نمیشه برم حیاط.خواهرم گفت جدی باش و یاد تجدیدی هات بیوفت.رفتم حیاط و بعدش آشپزخونه.همون لحظه به مامانم گفته بود این دخترتو میخوام.مامانم هم در جا گفته بود نه باید درسش ادامه بده ....ولی اونا برنده شدن😀

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

عزیزم بیا من دوست تو😃

بیا بغلم🫂❤️

تابش ناگریزِ نورم، رویش ناگزیرِ بذرم.ریشه دارم، استوارم، من؟ درختِ امیدِ وطن.بچه‌ی کارم، گمنامم، پینه‌ی دستِ رویاام.فصل اتحاد، گردانم، خون نداام. سلطانم.خشکیِ قلبِ یه دریاچم، بالِ بریده‌ی پروازم.سیلی صورت سربازم، تیرِ تو سینه‌ی اهوازم.فقر بلوچم، کولبر کوردم، زبان مادری عربم تورکم.من دختر ایرانم، بختیاری‌ام نمادِ جرات❤️‍🔥

مهمون داشتیم از خواب بیدار شده بودم پذیرایی کردم گفتن چرازحمت کشیدی گفتم دستت درد نکنه😂🤣

اونم باید میگفت خواهش میکنم😂😂😂

کجا بودی تو دخترررر😂💜💜💜💜💜

راستی بتی صفحه های اول همین تاپیک رو چک کن 

اسمت تگ نمیشد کاربر ازسارابپرس گفت که اسمش مشکل داره باید به نینی یار بگه براش درست کنه 

🖤🖤

زن دایی شوهرم خیلی اهل تعارف کردن و ایناس بعد یه روز زنگ زد بهم گفت بدون ما خوش میگذره حالا من مغزم هنگ کرده بود جوابشو چی بگم یهو گفتم ارع میگذره حالا اونم اونور خط هنگ کرده بود از جواب من 😁