2777
2789
عنوان

بدتریییین سوتی ک دادی چی بوده😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 96014 بازدید | 685 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یبار رفته بودیم بیرون باشوهرم بعد رفتیم یه مغازه شلوغ یجا حواسم پرت شد خواستم کارت بگیرم از شوهرم رف ...

در نظر بگیر اسم آقاهه هم ممد بوده😂😂😂🤦‍♀️🤦‍♀️

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 

تو خونه مادرشوهرم زندگی میکردیم  ته حیاط یه اتاق بود اونجا .

مادرشوهرم بدون در زدن میومد تو خونه سرشو مینداخت پایین میومد تو .

ی بار من حموم بودم لباس دراوردم لخت لخت بعد یادم افتاد حوله نیاوردم رفتم ک خوله بیارم همونجوری لخت  اومدم وسط حال دیدم مادرشوهر و خواهرشوهر نشستن رو مبل بی صدا و منتظر ک من بیام از حموم حرف بزنن و اینا .

من 🤯🤯🤯🤯

مادرشوهر 😒😒😒😒

خواهرشوهر🙂😃😃😃

حوله 🤣🤣🤣🤣🤣

بعدم مادرشوهرم رفته بود پشتم گفته بود این ج.  ده س تو خونه لخت میگرده مچشو گرفتم 🤨🤨

ج‌‌....ده ها 😍🤣🤣🤣🤣

ی بار رفتم خونه جاری 

رفتم لباس عوض کنم 

تو مرحله شلوار بودم 

ک دخترجاری م ک ۴ ساله بود وارد شد منو دید( بالاتنه لبلس بود پایین شلوار نداشتم داشتم عوض میکردم تو این حین دید)

ما دعوت بودیم و سه تا برادرشوهر هام

شب ک شد سر سفره هر چی گفتن ماهک بیا غذا بخور نیومد گفت نمیخام منم باید مث زن عمو پاهام سفید باشه 😮😮😮😮😮

من 😱😱😱😱😱

برادرشوهرام😀😀😀😀😀

جاری 😉😉😉

شوهرم😡😡😡

شلوارم 😊😊😊

ی بارم همون پسره فامیلمون که گفته بودم ی بار برای دانشگاهش ی ماکت درست کرده بود و دختر همسایه ما که ...

)۹۰۹۹۹🤣🤣🤦‍♀️

الان پسره کجاس ؟

مجرده؟

دختر همسایه چی شد ؟

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
من به یکی گفتم حالتون خوبه بعد خودمم جواب دادم ممنون خوبم 😂😂

🤣🤣🤣

رفتیم مشاوره با همسرم 

مشاور داشت میگفت مثلا بعنوان مثال ۳ تا ۱۰ برج  تاریخ پریودی خانومته بهش کار نگیر و....

من پریدم وسط حرفش گفتم نه ۱۵ تا ۲۲

(تاریخ واقعی پریودم و نمیدونم چرا گفتم )😁

موقع بحث ریپلای نمیخونم دیگه🤣😘🖐

راستی یدونه هم یادم اومد واسه قدیم هست واسه مجردی هام، یه رفیق داشتم که عادت داشت با گوشی من دوست پسر اشو امتحان کنه، رفیقم عینکی بود و خیلی چاااق با یه پسر دوست شده بود که خیلی سرزبون دار بود ، خلاصه با گوشیه من به دوست پسرش پیام داد که امتحانش کنه وقتی پسره جواب میداد بلند بلند میخوند منو و اون یکی رفیقم هم بشنویم بعد از چند تا پیام به پسره گفت دوست دختر داری؟! پسره جواب داد آره، رفیقم یه حالی کرد نوشت خوشگله؟ پسره جواب داد نه بابا مثه  یه تانکر گنده که عینک زده، رفیقم اولش خوند متوجه نشد بار دوم که خوند تازه فهمید منو اون یکی دوستمون هم از خنده منفجر شده بودیم و غش کردیم رویه زمین😁😭

برای بابام خواستم فیلم جنگی بذارم ببینیم با بد صحنه هایی شروع شد هرچی میزدم جلو تموم نمیشد هول شده بود هزاربار دکمه خاموشو زدم تا تلویزیون خاموش شد بابامم گفت من خوابم میاذ حوصله فیلم ندارم💔

افغانی ریپلای نزنه