2777
2789
عنوان

بدتریییین سوتی ک دادی چی بوده😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 106907 بازدید | 698 پست
کلا بلاکش کردم من حرفی نزدم شوهرم بهش گفته بود.من کلا رابطم باهاش قطع کردم.حودم دنبال بهونه بودم چون ...

خدارو شکر احتمالا انقد که بهت بدی کرده بود خدا خواسته اینجا دستش رووو بشه تا راحت شب از دست آزار و اذیت هاش ، منم مادرشوهرم خیلی اذیتم می‌کنه یوقتایی میگم یعنی میشه یه اتفاقی بیوفته که خودش شرمنده شه و دست ازینکاراش برداره خیلی پرتوقع و زبونش تلخه شوهرم ازش همش میناله چه برسه به من 😐

من سه تا موی کلفت زیر چونه م درمیاد همیشه. با منقاش برش میدارم شوهرم دوس ندارم بدونه. یه بار شوهرم پ ...

بخاطرتووارد حساب کاربریم شدم 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

موقع بحث ریپلای نمیخونم دیگه🤣😘🖐

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دوسپسرم تو یادداشتای گوشیش یه صفحه داره ک سوتیای منو توش مینویسه😑🤣

🥺🥺🥺

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 

رفتیم مغازه خرید کردیم بعد شوهرم رفت حساب کنه یه آشنا رو دید احوال پرسی کرد و اینا منم رفتم تو مغازه چرخ بزنم ببینم چیزی میخوام باز یا نه . ک شوهرم گفت حساب کنم؟؟ 

اون بنده خدا فک کرد شوهرم منظورش با اونه ک تعارف میکنه حساب کنم برات و اینا . گفت نه ممنون بزرگوارین چاکرم  نوکرم تاج سری داشت میگفت ک من گفتم آره حساب کن چیزی نمیخام . بیچاره فهمید شوهرم با من بوده ن با اون آب شد سریع رفت وسایل خریدش هم گذاشت رو میز 😂😂😂😂

سوتی نیست ولی کوچیک بودم یه بار از این مهره های دسبند که خیلی کوچولو بودن رو خوردم دلیلم این بود چون ...

وایی🤣

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
خدارو شکر احتمالا انقد که بهت بدی کرده بود خدا خواسته اینجا دستش رووو بشه تا راحت شب از دست آزار و ا ...

شوهرم خیلی رومادرش حساسه بهرحال طبیعیه...ولی دیگع اجبارم نکرد باهاش اشتی کنم.چون خیلی اهل حرف اوردن و بردن هستن و تو امورات بچها دخالت زیاااد میکرد

والی من هربار به سوتی خودم فکر میکنم پاره میشم از خنده..صبح خیلی خوابالو بودم اسنپ گرفتم پسرم ببرم مدرسه بعد سوار شدیم من داشتم پرداخت میکردم با گوشی انقد گیج خواب بودم تاریخ کارتم یادم رفت گفتم خدایا حالا چجور زنگ بزنم از همسرم بپرسم چرا گوشیمو نیوردم حالا گوشی تو دستمه به راننده گفتم میشه گوشیتون بدین من ی تماس بگیرم گفت گوشی خودتون که هست ی نگاه کردم به دستم ووااای گوشیو دیدم واا خدا این کی تو دستم بود،،😂😂😂 الکی گفتم شارژ ندارم هیچی نگفت فک کنم فهمید سوتی دادم

خدای مننن 

اوخییی

چقدر خودمو و کراشمو تصور کردم 

هوس کردم 

کاش با کراشم نامزد بودم🥺🥺😍😍🤩

به فروشنده گفتم جوراب بده داد نگاه کردم ب جوراب گفتم از این کلفت تر ندارین قرمز شد هیچی نگفت . منم ک خنگ نفهمیدم ب جای کلفت باید بگم ضخیم . باز تکرار کردم از این کلفت تر میخوام  ک شوهرم با آرن زد تو پهلوم تا فهمیدم خاک عالم بر سرم شده 😂😂😂

چه سوتی هایی هم دادی لامصب😂😅

شوهرم خیلی رومادرش حساسه بهرحال طبیعیه...ولی دیگع اجبارم نکرد باهاش اشتی کنم.چون خیلی اهل حرف اوردن ...

پس خدارو شکر کن ، البته نمی‌خوام دخالت کنم ولی اگه شوهرتون حساسه رویه مادرش اذیت نمیشه که قهرین؟ نمی‌گم آستی کنید ها ولی این وسط شوهرتون داغون نمیشه؟

ماهم رلیم

انشاالله پایدار باشین 

اگه یه روزی عکستون گزاشتی منو تگ کن😅🤦‍♀️