2777
2789
عنوان

بدتریییین سوتی ک دادی چی بوده😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 88425 بازدید | 683 پست
هووف خواهر من از دوستت اسکول تربودم همیشه😂😂😂😂

منم کارت کشیدنی کارت مشتری و میگرفتم همیشه برعکس رفتار میکردم همکارام پشت میترکیدن از خنده 

عشق زبان و ورزش و خانواده  
منم کارت کشیدنی کارت مشتری و میگرفتم همیشه برعکس رفتار میکردم همکارام پشت میترکیدن از خنده

اخی یادش بخیر یکی اومد کدکس بخره فک کرده نوشته کُدِ کُ..س

گفت خانم من کد کی..ر میخام اون مال خانوماس😂😂😐

منو ممد یه تیمیم بدون هم یَتیمیم🤝🏻🗿😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخی یادش بخیر یکی اومد کدکس بخره فک کرده نوشته کُدِ کُ..سگفت خانم من کد کی..ر میخام اون مال خانوماس� ...

مشتریام زیاد سوتی میدادنا شیاف داخلی زنان و میخوردن.

منم یه بار انگشتی دادم واسه نونواهاس.یه پسره گفت این که کاندومه خخخخخ

سوسیس۲۰۲ میخاستم گفتم سوسیس۲۰۶ بدید مرده خندش قطع نمیشد خنده نداشتکه منم اینجوری😐

منم همین سوتی و دادم گفتم 206 کیلو چند        فردسنده آشنا بود گفت چه رنگی میخایی

برای رسیدن به هدفهاتوند فقط  فقط روی پاهای خودتون  وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم 
با رفیقام تا دیروقت بیرون بودیم مامانمم خونه نبود زنگ زد گفت کجایی گفتم خونم گفت من کلید جا گذاشتم ۱ ...

چند سالته

فقط 2 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

Do or die,on my life, yeah you ain't seen nothing yet..!تیکر تولد ۱۸ سالگیم 🎈🎂

عادت دارم وقتی با شوهرم بحثم میشه شب اول دعوا کنم حرفم یادم نیست فرداش بهش پیام های بلند بالا میدم و حرفایه دلمو میزنم ، سره اثاث کشی خواهرشوهرم بحثم درومده بود فرداش کلی چرت و پرت نوشته بودم اشتباهی دادم به خواهرشوهرم بجای اینکه ارسال کنم برای شوهرم انقد که حواسم پرت بود فقط یادمه از ترسم گوشی رو گذاشته بودم حالت پرواز و تویه خونه می دویدم ، سریع از خونه رنگ زدم به شوهرم گفتم جریانه اونم گفت تویه راه هست داره می‌ره اثاث کشی کمک کنه گف هر وقت بهت پیام دادم گوشیو از حالت پرواز دربیار منم گوشی از خواهرم به به بهانه ای میگیرم پیام اومد پاکش میکنم خلاصه یکساعت بعد شوهرم پیام داد منم روشن کردم ولی خبری نشد هر چی هم رنگ میزدم و پیام میدادم جواب نمی‌داد انقد بد و بیراه گفتم به خودم و گریه کردم تا یهو شوهرم اومد درو وا کرد فقط قیافه منو میدید می‌خندید و گف دقیقا چند دقیقه بعد از اینکه بهم پیام داده گوشی خواهرشو به بهانه زنگ زدن به من گرفته و پیام اومده و پاکش کرده ولی به من نگفته بود تا من ادب شم خلاصه قربون خدا برم آبرمو نبرد اگه پیام رو خواهرشوهرم میخوند هیچوقت نمی‌تونستم تویه چشماش نگاه کنم و پی به ذات موزی من عروس می‌برد 😭😜

وای😂😂😂😂😂😂

با همون دوستای داروخونه نوجوون بودیم یونجه خوردنیا هست میفروشن میخوردیم شبیه حالت خوردن گوسفند بَ بَ میکردیم میخنیدیم بزرگ شدیم دختره با داداشش اومد خواستگاری خواهرم .گفتم یادته بَ بَ میکردیم گفت ساکت شو من اون فاطمه نیستم منو میدیدی قرمز کردم خخخخخخخخ

یبار رفتم لوازم التحریری گفتم ببخشید تخته شاشی دارین(تخته شاسی) بدبخت فقد نگام میکرد هیچی نمیگفتتتتت ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
خب وایسین خودمم بگم😂😂🙈یه بار رفتم داروخانه پدبهداشتی بخرم☺️😂حالم اصلا خوب نبود فروشنده یه پسر جو ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😂😂

وایییی خدا نکشتت 

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم