2777
2789
عنوان

بدتریییین سوتی ک دادی چی بوده😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 68531 بازدید | 565 پست

بابا بزرگم و به خاک سپردیم شب خونه ی ما مراسم بود و بچه های هیئت محل هم بودن همه پسر نو جوون و ۲۳ ۲۴ ساله 

بعد رو حیاط خونه موکت پهن کرده بودن برا مراسم شب داشتم از رو موکت رد میشدم با گوشی حرف میزدم با نامزدم 

این بچه هیئتی ها هم یه گوشه از خونه نشسته بودن و مشغول درست کردن باند و اینا 

من اصلا اینا رو نمی‌دیدم داشتم راه میرفتم پام گیر کرد گوشه ی موکت به صورت رفتم تو زمین و اعصابم خورد بود یه سری چرت پرت و فحش هم دادم 

پاشدم نگام افتاد. به اینا سر صورت از خنده سرخ نمی‌تونستن بخندن

منم از خجالت آب داشتم میشدم فرار کردم 

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣حالا اگه مامان من بود میومد جلو می‌گفت پس فاطمه کووو 🤣🤣🤣🤣

ببین با اخمش کلییییی حرف بهم زد😂😂😂

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے♥️🌱

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یبار رفته بودیم بیرون باشوهرم بعد رفتیم یه مغازه شلوغ یجا حواسم پرت شد خواستم کارت بگیرم از شوهرم رفتم سمت یه اقایی گفتم ممد کارتو بده دیگه دیدم شوهرم از پشت سرم گفت بیا😐مرده هم برگشت زود خودمو زدم کوچه علی چپ

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

نمی‌دونستم متاهله وگرنه اینکار رو نمی‌کردم ، هنوزم عذاب وجدان واسه خانمش دارم

عزیزم نداشته باش 

تو که تقصیری نداری 

اون نامرد بوده ک هیچی نگفته 

هلو بیبی کلی تگ داشتم گریختم🤣😭👍🏻

هلوووووو😂😂😂

عزیزممم😂🤗ترسیدی حتما گفتی یا خداا چی شدههه😂

ببین خودمو کشتم ولی تگام آبی نمیشدددد 

یه بار رفته بودم خرید ،میخاستم کارت بانکی بدم کارت سوخت دادم هی میگفت خانم کارت اشتباهیه منم هی میگفتم نهههه یعنی چی اشتباهیه نه بدین خودم بکشم 

هی میکشیدم مرده از خنده مرده بود یه لحظه نگاه کردم آب شدم هیچی نگفتم 

هلوووووو😂😂😂عزیزممم😂🤗ترسیدی حتما گفتی یا خداا چی شدههه😂ببین خودمو کشتم ولی تگام آبی نمیشدددد

اره به قول دوستم @اوج_آسمان   ریدم تو شلوارم

🤐🤐سایت ناز داره تگدونت خرابه از سارا بپرس رو میخوای تگ کنم یادت بدع؟

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

سوتی نه ولی خب یه بار بچه بودم ۷ ساله ۸ ساله خونه مامان بزرگم   بودم مریض بود برنج گذاشته بود بهم گفت برو شربت بده به بزنجا( ما به آب و روغن که میریزیم رو برنج میگیم شربت )

بعد من بچه بودم فکر کردم واقعا باید شربت ریخت

جاتون خالی یه پارچ شربت گلاب درست کردم ریختم تو قابلمه سرشون بستم 

هیچی دیگه یه ذره زعفرون داشتن شله زرد خوبی میشدن

اره به قول دوستم @اوج_آسمان ریدم تو شلوارم🤐🤐سایت ناز داره تگدونت خرابه از سارا بپرس رو میخوای تگ ...

عزیزمم😂😂😂

فداای تو ممنون میشم 

سوتی نه ولی خب یه بار بچه بودم ۷ ساله ۸ ساله خونه مامان بزرگم بودم مریض بود برنج گذاشته بود بهم گف ...

وااای😂😂😂😂خوشمزه شد؟😂