2777
2789
عنوان

چطور میتونید کاری کنید شوهرتون دوستون داشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 515 بازدید | 45 پست
واقعا راس میگی اره منم مسئولیتارو گردن گرفتم الان این بی مسئولیت بار امده

حدس میزدم

چون اوضاع خودمم همینه اولش خودکشی کرد تا منو بگیره 

همه جوره براش راحتی فراهم کردم الان اصن نمیفهمه من یا بچه مریض میشیم چجور خوب میشیم یا نیازایه منو بچش چیه 

تازه بعضی وقتا میگه تو به من محبت نمیکنی

بخدا از صبح ساعت ۸سرپا هستم تا ۱۲شب در خدمت بچه و خونه و شوهر اونوقت میاد خونه هندزفری گوشیه و اینستا گردی میکنه هیچ نمیگه امروز چیکارا کردی خوبی بدی

یکبار نشد تولدم یه کیک بگیره بیاد ولی من هرسال یه مدل سوپرایزش کردم

نگیاد مشاور .دلمو شکسته میگ من مسئولیتی در قبال تو بچه ندارم برو هرکار میخای بکن. یا هرچی بخایم میگ ...

تراپیست اینو گفته ؟ 

یا همسرتون ؟

شما در مقابل خودتون و بچه تون مسئولید چرا فقط به همسرتون فکر می‌کنید 

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا فکر می‌کنین اگه از درد ناله کنین جذاب تر میشین؟ قوی باشمردها در عین حالی که از لطافت زن لذت میبر ...

ببین اصن دلتنگم نمیشه تا یکم قهر کنیم یا بحث همش میگه خوشم میاد فلانکارو کردم یا درمقابل تو بچه مسئولیت نداره هر کار میخای بکن.یا هی میگ بمن چ بتوچه.منم آویزونم اون ادم حسابم نمیکنه نمدونم چ دردیه چسبیدم بهش همش من پاپیش میزارم برا اشتی

ببین اصن دلتنگم نمیشه تا یکم قهر کنیم یا بحث همش میگه خوشم میاد فلانکارو کردم یا درمقابل تو بچه مسئو ...

خخوب یه یه کاری کن دوست من مردها به شدت تایید شدن رو دوست دارن تاییدش کن این احساس قدرت رو بهش بده بزار بهش ثابت بشه که قدرت خونه است وقت خونست یه چی بده دستش درست کنه یه سری یه شیشه‌ای رو برات باز کنه بعد همینجوری یواش زیر لب بگو خب خدا را شکر که تو بودی. نمی‌خواد پیش قدم آشتی باشی فقط زندگیتو کن. احترامشو نگه دار. توی جمع تاییدش کن حتی اگر مخالفت صحبت می‌کنه. کلاً این روزها مردا اعصاب نداره فشارهای زیادی روشون هست. کمی درکش کن و توجه بهش کن سعی کن کارای بچه رو خودت انجام بدی یه مدتی این روال رو دست بگیر تا حداقل از کارای خونه و فکر خونه اعصابش راحت باشه و بتونه حواسشو برای بیرون جمع کنه پس اول تاییدش کن احترام بزار و هی هم بهش نچسب خودش میاد

تراپیست نرفتیم.شوهرم میگه .اصن سراغمونو نمیگیره من همش اویزونشم

شما خودت برو 

به همسرت چکار داری 

مشکلات خودت رو حل کن اول

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

اسی ببخشید من به نظرم میاد که شما یه شخصیت مهرطلبی دارید یک اینکه به قول خودت آویزونش میشی دو پیش قدم میشی برای آشتی و ۳ دوست داری وقتی وقتی ناله می‌کنی از درد بهت توجه کنه و مردها به شدت از این مسئله سریع خسته میشن روی خودت کار کن روی عزت نفست کار کن اول از همه خودت خودت رو دوست داشته باش

چه حس بدیه که یه زن دنبال توجه از سمت شوهرش باشه 

من اول زندگیمه هموخیلی دوست داریم اما گاهی خودمم نمی‌دونم چم میشه بی دلیل قهر میکنم یه چیزو بزرگش میکنم بابتش دعوامون میگیره بی دلیل ازش ناراحت میشم کاش اینجوری نبودم نمی‌دونم دیگه چکار کنم بیچاره شوهرم

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
من به نظرم این بستگی به خودمون دارهالان بخدا قسم من هیچی واسه شوهرم کم نمیزارم از هر نظری که فکر کنی ...

منم به شوهرم میگم واسم نوار بهداشتی بخره ولی بقیه چیزایی که گفتی رو انجام نمیده چرا😂😂