2777
2789
عنوان

ام ار ای چقدر زمان نیاز داره

37 بازدید | 12 پست

سلام.

بچه ها ام ار ای کمر چقدر زمان میبره؟؟ و ایا باید امپول زد قبلش؟؟

و اینکه جوابش چقدر بعد اماده میشه؟ 

میشه همراه برد؟

لطفاااا جواب بدین

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نهایتا نیم ساعت طول میکشه ، همراه میبری ولی داخل اتاق نمیاد ، سی دی رو همون لحظه که میدن بهت میتونی ببری به دکترت نشون بدی منتظر جواب نمونی ، جواب کتبیشم بستگی به اون مرکزی که میری داره اگه خصوصی باشه نهایتا دو سه روزه اماده میشه 

شوهر من حالا شدید کمردردم داشت نمیتونست دراز بکشه دیسک کمر شدید بود با هزار مصیبت اون نیم ساعتو تحمل ...

ببخشید شوهر شما علایمشون چی بود ک به پزشک مراجعه کردن؟ و علائمشون چقدر طول کشید؟؟ 

منم کمردرد و پادرد دارم یک ماهه، دکتر گفته احتمال زیاد گرفتگیه ولی محض احتیاط ام ار ای بده، ولی مگه میشه گرفتگی اینهمه طول بکشه، خیلی استرس دارم

ببخشید شوهر شما علایمشون چی بود ک به پزشک مراجعه کردن؟ و علائمشون چقدر طول کشید؟؟ منم کمردرد و پادرد ...

مال شوهر من افتضاح بود درد شدید کمر که نه میتونست بشینه نه دراز بکشه وقتیم دراز میکشید چند نفر باید کمک میکردن تا بتونه پاشه ، اصلا خیلی بد بود سه تا از مهره هاش دیسک شدید داشت البته دکتر اجازه عمل نداد فقط تو مطبش اوزون تراپی کرد ۶ تا آمپول از مابین مهره هاش زد بهش گفت پاشو راه برو، انکار معجزه شد کسی که به کمک چهار نفر داخل رفته بود خودش پاشد نشست 

مال شوهر من افتضاح بود درد شدید کمر که نه میتونست بشینه نه دراز بکشه وقتیم دراز میکشید چند نفر باید ...

یعنی نیاز ب عمل ندارن؟؟؟؟ 

من علایمم همینه ک گفتم، تا چند روز دیگ ک نوبت ام ار ای دارم وحشت واسترس ک نکنه بگه دیسک دارم تو جوونی، داره میکشتم.

یعنی نیاز ب عمل ندارن؟؟؟؟ من علایمم همینه ک گفتم، تا چند روز دیگ ک نوبت ام ار ای دارم وحشت واسترس ک ...

نه دیگه الان خداروشکر بهتره عادی شده نیاز به عمل هم نداره ، برا شما ممکنه عصب سیاتیک هم باشه ، حالا عب نداره برو ام ار آی مطمین شو انشالا چیز خاصی نیس 

نه دیگه الان خداروشکر بهتره عادی شده نیاز به عمل هم نداره ، برا شما ممکنه عصب سیاتیک هم باشه ، حالا ...

ایشالا شوهرتون بهبود کامل پیدا میکنن.

ممنونم بابت کمکتون