2777
2789
عزیزم خوش اومدی

یکی هم منو تگ کنه نامردا😒😂👩🏼‍🦯

گاهی باید خندید بر غمی بی پایان.  به فرزندان خود «حفظ کردن بعد از بدست آوردن» بیاموزید. « به آنهایی که قول ماندن دادند بگو تنها خداست که ماندگار است‌‌ » ا خدایا شکرت💚

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام بچه ها یه سوال دارم 

تبخال زدن توی بارداری خطرناکه؟

توی نت زده باعث سقط میشه، حقیقته؟

هر کی میدونه جواب بده لطفاً 

هر چه دلم خواست نه آن می‌شود.                                         هر چه خدا خواست همان می شود. 🌹
سلام بچه ها یه سوال دارم تبخال زدن توی بارداری خطرناکه؟توی نت زده باعث سقط میشه، حقیقته؟هر کی میدونه ...

بابا حرفای نت و باور نکن  نه هیچی نمیشه 

بارداری؟

اگه بارداری از دکتر خودت بپرس 

از این و اون نپرس  اطلاع غلط بده بهت 

آرزوهامون وقتی برآورده میشن که دیگه بدرد نمیخورن، مثل جوابایی که بعد دعوا به ذهنمون میرسه.

بابا حرفای نت و باور نکن نه هیچی نمیشه بارداری؟اگه بارداری از دکتر خودت بپرس از این و اون نپرس اطل ...

آره عزیزم

حالا امروز نوبت دکتر دارم رفتم میپرسم،

ولی صب که پاشدم دیدم لبم تبخال زده، توی نت سرچ کردم خیلی چیزای بدی نوشته بود استرس گرفتم .

هر چه دلم خواست نه آن می‌شود.                                         هر چه خدا خواست همان می شود. 🌹
سلاااام ایجانم عزیزم 😍😍😍♥️🌹@کوالاجذاب

سلامم چطوری خوشگلم 

😘😘

عع وا مرسی😁🤭

گاهی باید خندید بر غمی بی پایان.  به فرزندان خود «حفظ کردن بعد از بدست آوردن» بیاموزید. « به آنهایی که قول ماندن دادند بگو تنها خداست که ماندگار است‌‌ » ا خدایا شکرت💚

آره عزیزمحالا امروز نوبت دکتر دارم رفتم میپرسم،ولی صب که پاشدم دیدم لبم تبخال زده، توی نت سرچ کردم خ ...

نه نت و نگاه نکن بابا همش دروغه استرس میگیری 

من یبار زدم پام مور مور میشه علتشو نوشت سرطان دورازجون همه😑😑😐

آره برو دکتر ازش بپرس ولی تا جایی که من میدونم فک نکنم ضرری داشته باشه. چند ماهته؟

ایشالا به سلامتی

آرزوهامون وقتی برآورده میشن که دیگه بدرد نمیخورن، مثل جوابایی که بعد دعوا به ذهنمون میرسه.

سلامم چطوری خوشگلم 😘😘عع وا مرسی😁🤭

قربونت به خوبیت 

خواااهش♥️♥️🌹😂