کاربر آقا 🙋 «دانشحو حقوق » «علاقه مند به طبیعت ، فیلم ، موسیقی ، کتاب » «نویسنده مورد علاقه ام : چارلز دیکنز ». «بازیگر : کیلین مورفی ،دیکاپریو ،کیرا نایتلی ». «خواننده : استاد شجریان ، حمید هیراد عزیزم ». « اگر سوالی در زمینه معرفی فیلم ، موسیقی ، کتاب و.... داشتین خوشحال میشم بتونم کمک کنم 😊»
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
کاربر آقا 🙋 «دانشحو حقوق » «علاقه مند به طبیعت ، فیلم ، موسیقی ، کتاب » «نویسنده مورد علاقه ام : چارلز دیکنز ». «بازیگر : کیلین مورفی ،دیکاپریو ،کیرا نایتلی ». «خواننده : استاد شجریان ، حمید هیراد عزیزم ». « اگر سوالی در زمینه معرفی فیلم ، موسیقی ، کتاب و.... داشتین خوشحال میشم بتونم کمک کنم 😊»
اجازه داد بگی😐 خوب برو به کارای زشتت فکر کن با همه هم خوب نباش فقط با خودش خوب باش
کارای زشتم؟ فکر نکنم کار زشتی کرده باشم
با همه خوب بودن مگه بده ؟ هیییی