بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
افرین رو حرف من حرف نزنیا ک دلخور میشم اووووکی سوگلی بودی سوگلی بمون تمام،💋🫂❤️
❤😍😂چشم ملکه مننننننن
فقط 19 هفته به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
به نظرم مهم تر از مهارت نه گفتن آموزش بهداشت فردیه. وقتی بوی سگ بدی و مسواک نزنی و جوراباتو عوض نکنی و به جای حموم با عطر دوش بگیری اصلا لازم نیست تو موقعیت نه گفتن قرار بگیری.
کره ایجوری نگو تو عمه گیانی خودمی 😘😍😘😚😚 اینم ماچای خیس بجای شوهرت من بوست کردم 😁😁
اوفففففف😍😍😍😍😍😍❤❤❤❤❤❤گیان اراد
فقط 19 هفته به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
به نظرم مهم تر از مهارت نه گفتن آموزش بهداشت فردیه. وقتی بوی سگ بدی و مسواک نزنی و جوراباتو عوض نکنی و به جای حموم با عطر دوش بگیری اصلا لازم نیست تو موقعیت نه گفتن قرار بگیری.
چیله قارپیزی دمنه یارپیزی گل تورکی دانیشاخ بولار بولمسینر 😁🤣🤣🤣🤣
یاخچی🤣🤣
یارپیز چوخ چوخ قشنگ بیرزاتدی
الانن قارپبزی آدامی اولدوررر😂✌️
کاربر آقا 🙋 «دانشحو حقوق » «علاقه مند به طبیعت ، فیلم ، موسیقی ، کتاب » «نویسنده مورد علاقه ام : چارلز دیکنز ». «بازیگر : کیلین مورفی ،دیکاپریو ،کیرا نایتلی ». «خواننده : استاد شجریان ، حمید هیراد عزیزم ». « اگر سوالی در زمینه معرفی فیلم ، موسیقی ، کتاب و.... داشتین خوشحال میشم بتونم کمک کنم 😊»
کاربر آقا 🙋 «دانشحو حقوق » «علاقه مند به طبیعت ، فیلم ، موسیقی ، کتاب » «نویسنده مورد علاقه ام : چارلز دیکنز ». «بازیگر : کیلین مورفی ،دیکاپریو ،کیرا نایتلی ». «خواننده : استاد شجریان ، حمید هیراد عزیزم ». « اگر سوالی در زمینه معرفی فیلم ، موسیقی ، کتاب و.... داشتین خوشحال میشم بتونم کمک کنم 😊»