2777
2789
عنوان

همسرم میگه باید قیدش را بزنی

| مشاهده متن کامل بحث + 221 بازدید | 34 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

محاله کوتاه بیاد

من بهش حق میدم اما نظر من مهم نیست شما مهمی که بهتره مشکل رو با صحبت حل کنی بالاخره سنتون سن عقله و لجبازی بیفایدست

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟
ازش جدا شو مادر شدن با همچین مردی برات عذاب میشه وقتی خودش دلش نمی خوادبه زور چرا باید بچه بیاری

خودش دلش میخواد اما میگه وقتی دوبار نشده پس نمیشه زیر بار نمیره دیگه

به خاطر بچه کارش را از شهرستان ول کرد اومد پس میخواد

چرا بچه به سرپرستی نمیگیرید عزیزم انقدر بچه های ناز و معصوم تو شیرخوارگاها هستن که احتیاج به خانواده ...

واااای اصلا محاله همین الان میگه یا ول کن بچه میشی یا جدا شو 

حتما دوسال دیگه هم انتظار داری من بچه ی نفر دیگه رو بزرگ کنم کور خوندی

واااای اصلا محاله همین الان میگه یا ول کن بچه میشی یا جدا شو حتما دوسال دیگه هم انتظار داری من بچه ی ...

ای بابا متاسفم ولی همه همون دفعه های اول نتیجه نمیگیرن منم ivf کردم دفعه سوم مثبت شد تو مرکز بودن حتی بار پنجم یا ششم نتیجه گرفته بودن

فقط 33 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میگه تو با موضوع بچه نمیذاری من زندگی عادی داشته باشم. خیلی خودخواهه

ببین ایشون دراستانه پنجاه سالگی واقعا حوصله نداره ای وی اف و ای یو ای و ازمایش و بیا وبرو براش زیادیه چون چندان مشتاق بچه هم نیست شما هم برعکس 

تواین ماجرا هردو محق هستین و پیچیدست

ای بابا متاسفم ولی همه همون دفعه های اول نتیجه نمیگیرن منم ivf کردم دفعه سوم مثبت شد تو مرکز بودن حت ...

خدا از دهنت بشنوه اما این موضوع توی سر شوهر من نمیره 

همه اش میگه اینا برای بازار خودشونه 

حالا خوبه مشکل مالی ندارم و همه پولشو هم خودم میدم

ببین ایشون دراستانه پنجاه سالگی واقعا حوصله نداره ای وی اف و ای یو ای و ازمایش و بیا وبرو براش زیادی ...

خدا مادرش را لعنت کنه مدام از روز اول توی گوشش خوند که بچه چیه همش دردسره آرامش آدمو میگیره و اگر زمان برمیگشت من هیچوقت بچه دار نمیشدم و الان دیگه همه سگ و گربه دارن به جای بچه و ...

شوهر منم چشمش به دهن مادرشه

خدا مادرش را لعنت کنه مدام از روز اول توی گوشش خوند که بچه چیه همش دردسره آرامش آدمو میگیره و اگر زم ...

خوب چطور میخوای دردسرهای زیاد پدری رو بهش تحمیل کنی جدی میگم توکشور مردسالار پدرو شوهر حامی خیلی مهمه ایشون پنجاه سالگی با یه بچه دوساله چه رفتاری خواهد داشت؟من فقط  میگم احساسی تصمیم نگیر 

بیست سال بعد فرزند شما که احتمالا تک فرزند هم میمونه با یه پدرهفتاد ساله و یه مادر شصت و چند ساله احتمالا نمیگه چه فکری کردبن منو دنیا اوردین؟

میدونم به من مربوط نیست اما میگم ادم عاقل تا ته خط میره بعد همچین اصراری میکنه

خدا از دهنت بشنوه اما این موضوع توی سر شوهر من نمیره همه اش میگه اینا برای بازار خودشونه حالا خوبه م ...

طب سنتی هم امتحان کن چون مشکل خاصی هم ندارین انگار خودتو همسرتو تقویت کن انشاالله طبیعی باردار بشی اگه خدا بخواد میشه 🙏

فقط 33 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40