2777
2789
عنوان

خونه ای که فحاشی توش زیاده

| مشاهده متن کامل بحث + 439 بازدید | 31 پست

اینا از پایه مشکل دارن خواهر شوهر منم هر روز با شوهرش دعوا و فحش و کتک کاری دارن حتی شوخی هاشونم فحش ناموسی به همدیگه هست حالا نتیجش اینه که بچه ی ۴ سالش انواع و اقسام فحش های ناموسی میده بچه که اینجوری دنیا نمیاد تربیت نادرست این کارو باهاش کرده 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام . ب نظرم مقصر پدر خانواده هست اگر دقیقتر توضیح میدادی بهتر بود اگه بچه ها بزرگ هستن میتونن با ه ...

اخلاق پدر تا حدی عصبی 

و مادر لجباز .... سر مشکلات خیلی کوچیک مثل باز بودن پنجره که پدر مدام تذکر بستن پنجره رو میده و مادر سر لجبازی اهمیت نمیده کار به فحاشی میرسه 

❤️هر کجا امضامو دیدی برام دعا کن لطفا❤️ آلان بیشتر از همیشه به دعاهاتون نیاز دارم 💚 صلوات فرستادی بگو برات جبرانش کنم💫
همسرت دوران کودکی و نوجوانی سختی داشته؟ اذیت شده؟ چرا مشکل از مادره ؟ پدر هم فخاشی میکنه

تنها آدم آروم و مؤدب توی اون خونه پدرشوهرمه

نه ببین شوهر من و کلا خواهر شوهرام و برادرشوهرام تو محیطی بزرگ شدن که یاد گرفتن اولین واکنش نسبت به همه چیزا داد و فحش و دعوا باشه... 

البته شوهرم تو این ۴ سال بعد ازدواج بهتر شده 

مادرشوهرمم دلیل خشم و اخلاقای بدش فکر میکنم بچگی سختش باشه، 

چون ۸ سالگی پدرش مرد ۱۰سالگی ازدواج کرد و چند ماه بعدش مامانش مرد...

بعدم با دو تا از خواهرشوهرام یجا زندگی می‌کنه و ... نمیتونه مستقل برای خودش تفریح کنه 

یه وقتایی سکوت بهترین جوابِ... ولی کاش میشد فریاد زد🫠

باید یه نفر شروع کنه و جلوی خودشو بقیه رو بگیره که فحش ندن به مرور این عادت از سرشون میپره 

تو کریم تراز آنی که از نظر دور داری پرورده ی خودرا  یا   دورکنی به سوی خودکشیده ی خودرا  یا  آواره کنی ماوی داده خودرا  یا  به بلا سپاری کسی را که سرپرستی کردی تو و مهرورزیدی (دعای کمیل)
انگار زندگی مجردی من رو توصیف کردی، هیچکاری نمیشه کرد، مادر و پدر که درک و ادب نداشته باشن، جو خونه ...

خوش به حالت 

دعا کن منم ازدواج کنم

❤️هر کجا امضامو دیدی برام دعا کن لطفا❤️ آلان بیشتر از همیشه به دعاهاتون نیاز دارم 💚 صلوات فرستادی بگو برات جبرانش کنم💫
اخلاق پدر تا حدی عصبی و مادر لجباز .... سر مشکلات خیلی کوچیک مثل باز بودن پنجره که پدر مدام تذکر بست ...

من اگه جای بچه های این خانواده بودم تمرکز میکردم رو درس و کار و از خونه میزدم بیرون چون پدر و مادر مسیر خودشونو انتخاب کردن درست بشو نیستن . در آینده هم فقط در حد مناسبت ها ی رفت و آمدی و تمام 

مینیمال 

پدر شوهرم شب و روز به پدرومادرش و زن و دختراش فحاشی میکردحتی به من  خدا لعنتش کنه باز خدارو شکر قبل اینکه بچم چیزی بفهمه ازاون خونه اومدیم بیرون اونا دیگه نوع تربیتشون شکل گرفته کاریش نمیشه کرد 

هیچی نمیشه کرد متاسفانه چون پدر و مادر هردو میگن خب طبیعیه بچه ها هم میگن دیگه

فقط کاش مادره فحش ناموسی نده چون عمده تربیت بچه دست مادره و الگوی بچه مادرشه اگر مادره فحش نده بچه ها کمتر یاد میگیرن 

انشالله یه ازدواج خوب داشته باشی گلم، تنها راه نجاتت همینه با آدم درستش ازدواج کنی و خلاص بشی از اون ...

تنها راه نجاتش ازدواج نیست تنها راه نجاتش استقلال مالی و قدرت هست . با این خانواده اول باید بره سر کار شاغل بشه ازدواج هم بکنه با این وضعیت ازدواجا ک اینهمه طلاق و خیانت هم زیاده اگه خدایی نکرده برا ایشون هم پیش بیاد میخواد چکار کنه برگرده ب اون خونه؟؟ 

برا هر دختر و زنی تنها راه نجات تنها راهی ک ب هرچیزی راضی نشه درامد داشتن هویت مستقل داشتنه

مینیمال 
تنها راه نجاتش ازدواج نیست تنها راه نجاتش استقلال مالی و قدرت هست . با این خانواده اول باید بره سر ک ...

استقلال مالی داشتم، شغل خوبی داشتم، اما هیچکدوم از اونا حتی ذره ای باعث نشد اون جو متشنجی که  به وسیله ی پدر مادرم در خونه به وجود می اومد روانم شاد بشه، خیلی مستقل بودم، خیلی ها اما چه فایده جو خانواده بال و پرم رو میشکست، من تجربم رو گفتم، به صورت تئوری نگفتم