2777
2789
عنوان

کیا بیرون زدگی مقعد دارن

39 بازدید | 4 پست

بچه‌ها من چندوقته بعد از دفع خونریزی دارم اینم بگم شدیدا یبوست دارم و دفع های دردناک

حالا امشب خودمو معاینه کردم دیدم یه چیزی از بغل مقعدم زده بیرون کوچیکتر از عدسه و شبیه تاول هست

انقدر ناراحتم نمیدونم چکار کنم تو این هفته وقت دکتر دارم ولی از وقتی دیدمش بیقرار شدم

یکم درد و سوزشم داره.کیا تجربه ی مشابه دارن؟

کیا جراحی داشتن ؟

اگه همگین چیزیو دیدین لطفا بگید بیرون زدگیه چه سایزی بود و آیا با دارو قابل درمانه یا حتا باید جراحی بشه ؟

بستگی داره بعضی وقت ها برگشت پذیره بعضی وقتا نه. اولین کاری که باید بکنی اینه که تغذیه ات رو درست کنی که یبوستت برطرف بشه ورزش هم بکنی بعد ببین اکر بواسیرت رفع شد نیازی به حراحی نیست منم دارم وقتی یبوست میگیرم میزنه بیرون باید مراقب باشم که فشار نیاد.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بستگی داره بعضی وقت ها برگشت پذیره بعضی وقتا نه. اولین کاری که باید بکنی اینه که تغذیه ات رو درست کن ...

عزیزم قرصی یا پماد خوب می‌دونی برام بگو 🥲 من بعد عمل کیسه صفرا یبوست شدم

عزیزم قرصی یا پماد خوب می‌دونی برام بگو 🥲 من بعد عمل کیسه صفرا یبوست شدم

ون قرص نمیخورم تو اسنپ دکتر یکبار ویزیت شدم بهم چندتا قرص داد ولی خب نخوردم اکر نمیتونی دکتر بری اونجا بپرس. پمادم پماد ام جی اگر درد داری خوب میکنه