2777
2789

اسی با اجازه 🙏🏻 

دوستان از عید اقدامم ..همیشه یک هفته قبل از موعد ترشح زیاد دارم و دوسه روز قبلش هم لکه بینی زیاد دارم تا پریود شم .. ولی امروز موعدمه و اوین باره که اینقدر خشک هستم بنظرتون امیدی هست 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مشکلت چیه باردار نمیشی عزیزم ؟دکتر رفتی

عزیزم چکاب دادم همه چی خوب بود 

از عید اقدامم ولی هنوز باردار نشدم نمیدونم چرا 🥺🥺 دکترا خیلی استرس میدن ..تصمیم گرفتم تا یکسال منتظر بمونم

عزیزم چکاب دادم همه چی خوب بود از عید اقدامم ولی هنوز باردار نشدم نمیدونم چرا 🥺🥺 دکترا خیلی استرس ...

منم دیروز چکاب دادم ولی هنوز اقدام نداشتیم منتظر جواب ازمایشامم ولی دیروز سونو رفتم گف ضخامت اندومترت. پایینه و تنبلی تخمدان داری .خیلی ناراحتم😔چن سالته؟من۲۷ پریودامم خیلی منظمه نمیدونم چطور شده تنبلی تخمدان

منم دیروز چکاب دادم ولی هنوز اقدام نداشتیم منتظر جواب ازمایشامم ولی دیروز سونو رفتم گف ضخامت اندومتر ...

انشاالله به زودی باردار میشی عزیزم 🙏 

بنظرم اول طبیعی اقدام کن هیچ دارویی نخور.. 

خود دکترا بدتر استرس میدن 

من ۲۶ سالمه ۶ ساله ازدواج کردم و همش حسرت میخورم که چرا زودتر اقدام نکردم

انشاالله به زودی باردار میشی عزیزم 🙏 بنظرم اول طبیعی اقدام کن هیچ دارویی نخور.. خود دکترا بدتر استر ...

منم ۵ساله ازدواج کردم جلوگیری طبیعی داشتم.انشاللع با همدیگه عزیزم.تو روزای تخمک‌گذاری اقدام میکنی؟یا فرق نداره

منم ۵ساله ازدواج کردم جلوگیری طبیعی داشتم.انشاللع با همدیگه عزیزم.تو روزای تخمک‌گذاری اقدام میکنی؟یا ...

انشاالله عزیزم 🙏 😍 

هم تخمک گذاری هم روزای عادی ..زیاد فرقی نداره