2777
2789
عنوان

سهام عدالت رو نمیریزن پس

79 بازدید | 7 پست

من انقدرررر نیاز به پول دارم الان که هزار تومنم هزار تومنه امیدم به این لامصب بود که همونم فک نکنم بریزن شما چیزی نشنیدین؟

خدایا رحمتت رو شکر....عاشقتم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببخشید واقعا اینو میگم ولی وقتی آنقدر به پول نیاز دارید بچه آوردن این وسط گرفتاری ها چیه 🙁

به تو چه آخه خدایی به تو ربطی داره؟من گفتم بی پول ام؟گفتم فقیرم ؟گفتم این روز ها لازم دارم چون اسباب کشی کردم خونه خریدیم و همسرم قراره مغازه خودشو بزنه من لازم دارم یکم ...یه چیز یاد گرفتین زرت و پرت میکنین

خدایا رحمتت رو شکر....عاشقتم
به تو چه آخه خدایی به تو ربطی داره؟من گفتم بی پول ام؟گفتم فقیرم ؟گفتم این روز ها لازم دارم چون اسباب ...

دقیقا منم خیلی لازم دارم ولی فک نکنم بدن چون شبکه خبر هیچی نمیگه هرسال یه ماه قبل میگفتن که میدن