2777
2789

۱۸ سالمه دانشجو ترم یکم 

دو هفته پیش با دوستم بیرون بودیم بعد مامانم گفت چون وسط ها دی امتحانات ترم دانشگاه شروع میشه دیگه نمی‌ذارم بری بیرون! 

شما فکر کنید از وسطای آذر گفت دیگه نمی‌ذارم بری بیرون به هوای امتحان و درسات تا آخرای دی که امتحاناتت تموم بشه 😐😑

آخه من نمی‌فهمم منی که امتحاناتم هنوز شروع نشده چه لزومی داره بخواد از یک ماه و نیم قبلش منو از بیرون رفتن منع کنه؟؟؟

تازه من بیچاره هیچ وقت زیادم بیرون نمی‌رفتم هر دو هفته یه بار می‌رفتم با کلی التماس و خواهش 💔💔

انگار نه انگار که به سن قانونی رسیدم و دیگه اختیارم دست خودمه:) احساس می‌کنم توی خونه افسردگی گرفتم😞😞

تو ذوق قلب کوچیک منی...(M)❤️🫀...

منم میخواستم برم رانندگی ثبت نام کنم الان اگر ثبت نام کردم بودم پنجشنبه هفته دیگه تمام می شد ...

مامانم نذاشت گفت بشین سر درست بعد امتحانات برو ...

میشه برام دعا کنی که حاجت روا شم و همینطور رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقد خوب ک هردوهفته بیرون میری من خونه بابام بودم بااینکه نامزد بودم حتی یبارم اجازه نمیدادن برم بیرون یابانامزدم ک فامیله حرف بزنم  ۲۰ سالمم بود  اجازه نداشتم بدون اجازه مامان وداداشام تادم در برم

چقد خوب ک هردوهفته بیرون میری من خونه بابام بودم بااینکه نامزد بودم حتی یبارم اجازه نمیدادن برم بیرو ...

والا که وضعیت منم الان همینه

چقدر مادر سمی 

۱۸ سالته هنوز واسه امتحانات دانششششگاه تازه کنترلتون می‌کنه

باهاش حرف بزن

اگر اینجوری پیش بره واقعا افسرده میشی

دیگه اسیر که نیستی

قبل از اینکه گزارش بزنی لطفا ازم بپرس تا حلش کنیم ، بهت قول میدم سوءتفاهم شده و حرف منو بد برداشت کردی❤️من مسیحی هستم ولی تغییر دین ندادم و هیچ وجه تبلیغ نمیکنم ، خودم ارمنی هستم. خوبی هارو براتون از پرودگار آسمانی طلب میکنم😍

دارم میگم انگار نه انگار ، یعنی باید اختیارم دست خودم باشه ولی نیست

عزیزم ۲۵ سالمه و ی بچه دارم بازم دخالت میکنن مامانم اینا و توقع دارن خیلی جاها بگم چشم 😂😂

دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی زدی 🥰لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤

چقدر مادر سمی ۱۸ سالته هنوز واسه امتحانات دانششششگاه تازه کنترلتون می‌کنهباهاش حرف بزناگر اینجوری پی ...

خدا از دهنت بشنوه کاشکی اینو خودشم متوجه می‌شد:)

با ۱۸ سال سن الان خیلیا ازدواج می‌کنن و بچه دارن اون وقت من بیچاره سر یه بیرون رفتن و درس و دانشگاه اینطوری کنترل میشم 

دیگه واقعا خسته شدم دیگه نمی‌دونم باید چیکار کنم باهاش حرف منم متوجه نمی‌شه

حالا اون بیرون مگ چ خبره!! بمنم اجازه نمیدادن هم سن توبودم

الان بااینکه مستقل شدم و اختیارخودمو دارم نمیرم بیرون میگم برم ک چی بشه تواین سرما 😂انگار آدم هرچی محدود تر باشه بیشتر کشش وتمایل پیدامیکنه

به خاطر امتحانات یا لاً نمی‌ذاره؟

کلا نمیزارن

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن                                       با مردم بی درد ندانی چه دردیست 🐾                                کاربر مطلق به دونفر هست
خدا از دهنت بشنوه کاشکی اینو خودشم متوجه می‌شد:)با ۱۸ سال سن الان خیلیا ازدواج می‌کنن و بچه دارن اون ...

باید خودت حل کنی

هرچی کوتاه بیای بدتر میشه 

من یادمه دانشگاه که رفتم اصلا مادرم نمیدونست کی امتحان دارم و افتادم یا نه

اینا دیگه شخصیه بچه مدرسه ای که نیستی

قبل از اینکه گزارش بزنی لطفا ازم بپرس تا حلش کنیم ، بهت قول میدم سوءتفاهم شده و حرف منو بد برداشت کردی❤️من مسیحی هستم ولی تغییر دین ندادم و هیچ وجه تبلیغ نمیکنم ، خودم ارمنی هستم. خوبی هارو براتون از پرودگار آسمانی طلب میکنم😍