2777
2789
عنوان

شماها حوصلتون سر نرفته🤕

| مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 51 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا حوصلم سر رفته 

یه اتفاقی افتاده عصبیم از این ورم این.....  هی تعطیل میکنن کار من تو اداره لنگ میمونه

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

واقعا؟ پس کارت کیو ب فنا میدی

هیچکی خرید نمیکنم اصلا 

خرده ریزه ها رو هم با پول

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن                                       با مردم بی درد ندانی چه دردیست 🐾                                کاربر مطلق به دونفر هست
چرا حوصلم سر رفته یه اتفاقی افتاده عصبیم از این ورم این..... هی تعطیل میکنن کار من تو اداره لنگ میم ...

ان شالله بزودی حل میشه. اروم باش حرص نخور درست میشه 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
اره امروز خونه تنهام همین به ذهنم رسید درست کنم😂

جای تخم مرغ تو لیستت خالی بود 

تنهایی میخای ماکارونی درست کنه مگه املت مررررده😂

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
جای تخم مرغ تو لیستت خالی بود تنهایی میخای ماکارونی درست کنه مگه املت مررررده😂

عا راست میگیا به ذهنم نرسیده بود پس همون املت درست میکنم😁😝

آن کس که مرا کراش خود پندارد...کفرش به کنار عجب کراشی دارد😌😝اعتماد بنفسم اصلا بالا نیست😂