2777
2789
میشه منابعتون و نحوه خوندن زیست و فیزیک رو بگید

زیست ویدیو میدیدم 

کتاب وزارتی 

خیلی سبز تست میزدم با نکته برداری 

ایکیو تست و نکته برداری 

فیزیک کلاس حضوری میرفتم بعد تست خیلی سبز و نکته برداری

دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منطقه ۳ بومی استان ایلام شهرستان مهران

احتمالا میاری 

البته امسال تاثیر معدل بیشتر میشه پس کاش ترمیم میزدی 

فکر کنم تراز کل حدود ۸۷۰۰ اینا باشه خوبه 

دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن

اره عزیزم میتونی چه رشته ای هستی؟منم سال پیش کنکوری بودم خیلی زیادم نخوندم ولس فرهنگیان قبول شدم مصا ...

من تجربی میخوام انسانی بدم استعدادم تو دروس انسانی خوبه 

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم

به نظر من میشه ولی باید خیلی بخونی که من نمی خونم خیلی💔😂

این تاثیر معدل کوفتی گند زده به همه چی موندم ثبت نام کنم یا نه خیلی دودلم

تراز کل کنکور یا معدل؟

تراز کل تون 

اینم میشهمن اگه مهر ماه مطمئن میشدم که فرصت نمیدن برا انسانی میخوندم

شاید هم بدن من اگه هدفم هرچیزی غیر فرهنگیان بود این ریسکو نمیکردم ولی خب هدف اصلیم فرهنگیانه دروس حفظیمم خوبهرهرچند سخته واقعا

شاید هم بدن من اگه هدفم هرچیزی غیر فرهنگیان بود این ریسکو نمیکردم ولی خب هدف اصلیم فرهنگیانه دروس حف ...

کاش بدن کاااش 

منم دروس حفظیم خوبه اشتباه کردم اومدم تجربی نه راه پس هست نه راه پیش 

فرهنگیان رشته ی خوبیه به نظرم ارزشش رو داره ریسک کنی

کاش بدن کاااش منم دروس حفظیم خوبه اشتباه کردم اومدم تجربی نه راه پس هست نه راه پیش فرهنگیان رشته ی خ ...

ارع من خیلی بهش نیاز دارم چون شرایط مالیمونم اوکی نیس وخب علاقه هم دارم بهش