2777
2789

بچه ها😂

من شوهرم صاحب کار چند تا خانمه از صبح میره سرکار خودش تنهاست با چند تا زن تا شب، بعد من میشناسم همشون رو تقریبا ، سن هاشون هم از ۴۵ ۴۶ سال به بالا حتی جای مامان شوهر من حساب میشن چندتاشون …

فقط ماشالا از صبح تا شب دارن غیبت همه رو می‌کنن و چرت پرت میگن…

امروز یکی از خودشون داشت غیبت می‌کرد میگفت فلانی همش چسبیده به شوهرش و سر شوهرش میترسه نمیذاره تنها بیاد اینجا 🤨😂

ترسیدم ، نکنه منم باید میترسیدم سر شوهرم؟

آخه دیگه انقدرم تنها بودن و چرت پرت گفتن ، شوهر من که همیشه سرو سرنگین بود ی کم دیدم بهشون میخنده و اینا 🤨🤨بهش اعتماد دارم ولی رفت رو مخم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میذارید که کلا واژه درستی نیست 

مگه بچه هست که امرونهی کنم؟

بله کلی همکار خانم داره 

تو اتاقی که کار میکنن ۷ همکار خانم هست و دو اقا فقط 

حالا باید حساس بشم؟یا همسرم سر من حساس بشه که ۹۰درصد همکارایی که دارم اقا هستن؟

بیخیال  

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)

باید هم میرفت تو مخت

زودتر از اینا باید حساس میشدی 

حالا هم خدا رو شکر دیر نشده اگر می تونی خودت هم برو اونجا 

حتی شده چند روزی یه بار سر زده برو و همیشه و پبوسته برو هیچ وقت خام نشو 

دنیا خیلی بد شده 

حالا مثلا نخوای میخوای چیکار کنی ..من باشم خوشم نمیاد ..من شوهرم‌ یمدت مغازه داشت بهشم اعتماد داشتم ولی چندباری که رفتم فک کن مشتری خانوم که داشت میومدن یه جوری حرف میزدن اینم انگار بدش نمیومد واسه تخفیف گرفتن مونده بود بگن بیا فلان کنیم ..من قسمت استراحت مغازه بودم میشنیدم ..خانوم جماعت بد نیست یوقتا یه کم رفتارشون سنگین باشه با یه مرد 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
باید هم میرفت تو مختزودتر از اینا باید حساس میشدی حالا هم خدا رو شکر دیر نشده اگر می تونی خودت هم بر ...

آخه چند تا کارگر سن بالان ، واقعا جای حساس شدن نبود 

حالا مثلا نخوای میخوای چیکار کنی ..من باشم خوشم نمیاد ..من شوهرم‌ یمدت مغازه داشت بهشم اعتماد داشتم ...

خب همین ، اینها گند تا کارگر سن بالان یعنی ارزش نداره عصابمو سرش خورد کنم ولی مشکلم اینه سرو سنگین نیستن همش دنبال اینن ی موضوعی پیدا کنن چرت و پرت بگن و بخندن

بعد اینکه مثلا کارگر مرد چند ساعت اونجا هست اونا رو به اسم صدا می‌کنن 

دیروز دیدم شوهر منم به اسم + آقا صدا میزنن 

یعنی چی ! خب فامیلشو بگین دیگه🤨 نمی‌دونم فکر کنم الکی حساس شدم