2777
2789
عنوان

فکر خیانت 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 144 بازدید | 29 پست
هزاران بار سر این قضیه دعوا کردیم میگه ی مشتری خانم میاد مغازه تو تمام بدنت ب رعشه میفته راست میگه😭

منم همسرم کارمنده به همکارای زنش حساسیت نشون میدم گاهی اما هیجی ازش ندیدم واقعا هم خوبه همسرم

اما یکم حساسیتمو کمتر کردم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

😭😭😭😭واقعا دارم نابود میشم

خوب برو مشاوره شاید خوب شدی نمیخوای که همیشه این شکلی باشی؟

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!
من حس میکنم تو یه چیری ازش دیدی ولی باورت نمیشهو رفتاراش جوری هست که میترسی ببینی

اره دقیقا 

من دوس ندارم استوری خانم ها رو ببینه مشتری هاش چند بار قسم خورد نبینه باز دیدم باز کرده و دشت کربلا ‌آوردم تو خونه چقدر وسیله شکست و اعصبانی شد ک زفتم سراغ گوشیش. چون بهم قول داده بود و زیرش زد همین چند وقت پیش 

دوباره افتاده تو سرم 

هفته آیی چهار روز من میگرن م مبکبره 

شهرمون مشاوره حضوری نداره 😔

پس خودت نمیخوای از این‌وضعیت دربیای 

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!
اره دقیقا من دوس ندارم استوری خانم ها رو ببینه مشتری هاش چند بار قسم خورد نبینه باز دیدم باز کرده و ...

میدونستم بی دلیل نیست

کاربری سال۹۸ کاربریامو ترکوندن لطفا گزارش میزنید حداقل بگید