2777
2789
عنوان

مادر شوهر خوب

| مشاهده متن کامل بحث + 210 بازدید | 23 پست
:)))آره خدا حفظش کنه از این جهت شانس آوردم .

خدا یه عمر طولانی و با عزت به مادرشوهرت بده که سالها کنار هم خوش و شاد زندگی کنید 

برای همچین زن خوب و فهمیده ای هر چی هم خرج کنی مطمئنا بیشتر از اون بهتون برمی گردونه! 

به نظرم یه انگشتر نقره عقیق بخر که موقع نماز دستش کنه چون ثواب نماز چندین برابر می کنه

امام علی علیه السلام : دو ركعت نماز با انگشتر عقیق بهتر است از هزار ركعت كه با آن نباشد .

برای یه لحظه درد، یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اول بگو دعا نویست کیه :)

احتیاج به دعوا نویس نداره گلم بستگی به شخصیت و خانواده داره دختر منم مادرشوهرش خیلی مهربون و خوبه ۱۲ساله دخترم ازدواج کرده یه بار تو کاراش دخالت نکرده از نظر مالی هم تا اونجا که تونسته هواشونو داشته هرجا هم مسافرت رفتن باهم رفتن و خرجش رو پدر شوهرش میده هربار هم که از اول ۲هفته یه بار میرم ۲روز میمونن مثل اوایل باهاشون رفتار میکنه  برادر شوهرش میاد تو حال میخوابه تا اینا تواتاق راحت باشن البته دخوترم هم متقابلا احترامشون رو داره به جرات مینونم بگم کوچکترین ممشکلی بینشون بوجود نیومده خداروشکرپذیرایی میکنه ازشون که هیچ حتی غذاو ترشی جات هم میده بیارن الهی همچین خانواده ای قسمت همه دخترای خوب بشه آمین 

احتیاج به دعوا نویس نداره گلم بستگی به شخصیت و خانواده داره دختر منم مادرشوهرش خیلی مهربون و خوبه ۱۲ ...

بله عزیزم شوخی کردم با استارتر

قطعا همینطوره شما می گید

من خیلی تو انتخاب همسر دقت کردم ولی هیچ توجهی به این نداشتم خانواده ش هم مهمه

از همون روز خواستگاری باهام سر ناسازگاری داشتن تا این لحظه

محبت کردم

احترامشون کردم

بزرگشون کردم

صبوری کردم

خودخوری کردم

ولی اونقدر وقیح بودن که هر روز بدتر و برتر شدن

حتی الان هم که سالی یه بار چشم تو چشم نمیشم باهاشون باز دورادور عذایم میدن

ذات خراب هیچی حالیش نیست...

احترامی که من به این مادر و دختر کردم اگه به یه گربه تو خیابون میکردم الان برام ببر شده بود...

اینجا روند کاهش وزنم  را با استفاده از رژیم ماچا به اشتراک می گذارم. 70 روز رژیم 1200 کالری و 30 روز رژیم زیر 1000

بله عزیزم شوخی کردم با استارترقطعا همینطوره شما می گیدمن خیلی تو انتخاب همسر دقت کردم ولی هیچ توجهی ...

درسته خواهر شوهر هم دخیل هستش دختر من خواهرشوهر نداره البته این رو بگم اصلاخانوادتن آدمای خوبی هستن برادر شوهرش حتی یه بارم نگفته مثلا چرا ب ای اونا خرج میکنی یا خیلی دخالت های دیگه