2777
2789
عنوان

ترمیم معدل

59 بازدید | 10 پست

من الان بعد از یک ساعت تو صف انتظار موندن با پشتیبان سازمان سنجش صحبت کردم بهش میگم آینده دانش آموزان این کشور اصلا براتون مهم هست؟

بهش میگم صدای من اصلا به کسی میرسه یا نه بعد اصلا نمی‌دونست که ما پشت کنکوری های سال دوم نمیتونیم ترمیم کنیم بهم میگه این کجا نوشته شده یا اصلا کی بهت گفته بهش میگم روی سایت خودتون هست آخرش گفت ما کاری از دستمون بر نمیاد برید آموزش و پرورش منم گفتم امیدوارم هر کسی این مصوبه رو اجرا کرده سر بچش بیاد قطع کرد

خوب گفتی دمت گرم ولی تا یازدهم مثبت نشه بهتون فرصت ترمیم‌نمیدن چون قرار بود یا یازدهم‌مثبت شه دوازدهم فرصت  ترمیم بدن 

یا یازدهم بمونه دوازدهم فرصت ندن 

چشم خود بستم که دیگر چشم مستش ننگرم 👀💕، ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش :) 🦋☄ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چه کار خوبی کردی تماس گرفتی❤️

والا ادم میمونه چی بگه...

معلوم نیست هدفشون پیشرفت جامعه و تعداد باسوادای بیشتر تو جامعس یا چی...

ولی غصه نخور عزیزم،اینا خوششون میاد دانش اموزا رو مخصوصا پشت کنکوریا رو اذیت کنن،پارسالم هرچی تصویب میشد دقیقه اخر بود

بد به دلت راه نده،موقع ثبت نام ترمیم میان با کلی منت میگن اونایی که استفاده کردنم میتونن(بدبختای سادیسمی)

بیخیال اینا،برو بخون:)🤍

فقط 18 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چه کار خوبی کردی تماس گرفتی❤️والا ادم میمونه چی بگه...معلوم نیست هدفشون پیشرفت جامعه و تعداد باسوادا ...

وای عزیزم نمیدونی که من دیگه هیچ امیدی ندارم اصلا مامان بابام رو که میبینم آتیش میگیرم

حتی نمی دونست ما فرصت ترمیم نداریم بهم میگه برو آموزش و پرورش هیچی نگ شاید ثبت نامت کردن فکر کرده من ...

بابا ادعای الکین

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وای عزیزم نمیدونی که من دیگه هیچ امیدی ندارم اصلا مامان بابام رو که میبینم آتیش میگیرم

وای دورت بگردم نذار این سادیسمیای عوضی به هدفشون برسن

برو بشین بخون اونا غیر از اینه که بخان مارو گمراه کنن؟

اصلا غصه نخور اصلااا

الان فهمیدم ما کنکوریا مخصوصا پشتا اکثرمون یه دغدغه و عذاب وجدان داریم:اونم مامان بابامونه:)

همش میگم کاش لیاقت محبتاشونو داشته باشم و حداقل با قبولیم دلشونو شاد کنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تحمل شنیدن حرف حق نداشت اول صحبت هام بهش گفتم آیا این حرفای من به گوش کسی میرسه گفت اگر مهم باشه برا ...

عوضین

فکرتو درگیر نکن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وای دورت بگردم نذار این سادیسمیای عوضی به هدفشون برسنبرو بشین بخون اونا غیر از اینه که بخان مارو گمر ...

وای آره به خدا شاید باورت نشه ولی من اصلا خودم دیگه مهم نیستم فقط مامان بابام مهمن