2777
2789
عنوان

خانومای متاهل لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 828 بازدید | 109 پست
اره اصن بدای یه سریا خیلی اینکار به قول شما ناشایست و چندشهکار شما رو راحت کرده😂خودتون مشکلی ندارید ...

من علاقه ای ندارم زیاد ولی خودم بی محدودیتی دوس دارم 

ولی حالا ک دخول و اینا بخاطر بارداری ممنوعه راه دگ ای نداشتم براش که خود شوهرم نمیخواد😂

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میترسم تعلیق بشمولی در کل بگم اون اولین کاری که میگه انجام بدم همینه ولی خودش اصلاخب ادم ناراحت میشه ...

خب اگر خودتون دو*ست دارید

مستقیم نپرسید

بگید درصورتی انجا*م میدم که خودتم انجا*م بدی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره اوایل که اره ولی در کل زن جذابی هستم الان چند سالی میشه انجام نمیده البته یه حدسهایی میزنم ولی ن ...

در کل هرچی بیشتر ب خودمون میرسیم اقایون کمتر راه میان باهامون😑

چ حدسایی؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من علاقه ای ندارم زیاد ولی خودم بی محدودیتی دوس دارم ولی حالا ک دخول و اینا بخاطر بارداری ممنوعه راه ...

حالا شانس یکی دیگه میبینی شوهرش دوست داره،خودش بدش میاد انجام بده😂شما دو طرفه راحتین

مگه میشه کسی دوست نداشته باشهولی منم دیگه انجام نمیدم یادمه یه بار بهش گفتم ولی به رو خودش نیاورد

نمیدونم والا یه عده به قول استارتر خیلی ناشایست میدونن و علاقه مند بودن بهش هم عیب میدونن

و میگن انحرافه که اور*ال دوست داشته باشی،چه حالا خودت انجا*م بدی چه برات انجا*م بدن

خودشم میزنه به اون راه عالیه😂😂😂😂

باز همینم که شما بدتون نمیومده که براش انجا*م بدین خوبه،که حداقل زوری اجباری نبوده

اما اگر درخواست کرد بگین اگه انجا*م میدی منم انجا*م میدم

سعی کردم سانسور بشه

نمیدونم والا یه عده به قول استارتر خیلی ناشایست میدونن و علاقه مند بودن بهش هم عیب میدوننو میگن انحر ...

اره درسته باید باهام اروم صحبت کنین موقع های‌ دگ ک اینکار دو طرفه لذت بخشه برات 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
از اول بارداریتون صحبتشو کرده؟

اره چندبار صحبت کردیم ولی دگ دکتر خیلی گفت مراقبت میخواد و اینا دگ کنارش گذاشت و حرفشو نزد ولی خودم احساس میکنم اینطوری چند ماه احتمالا تا بعد زایمان رو به سردی میریم و خوب نباشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نمیدونم والا یه عده به قول استارتر خیلی ناشایست میدونن و علاقه مند بودن بهش هم عیب میدوننو میگن انحر ...

میفهمم

ن اونطور نیست که ناشایست بدونه

خودخواهیه لابد

ولی الان چند سری گفتم نه با اینکه خیلی دوست داره ولی قبول کرده انجام ندم

این شوکه کننده هست 

اره چندبار صحبت کردیم ولی دگ دکتر خیلی گفت مراقبت میخواد و اینا دگ کنارش گذاشت و حرفشو نزد ولی خودم ...

دیدم اون تاپیکی که دکتر گفته ممنوعه

اره ممکنه باعث سردی بشه

معذرت میخوام آنا*ل هم اوکی نیست؟

میفهممن اونطور نیست که ناشایست بدونهخودخواهیه لابدولی الان چند سری گفتم نه با اینکه خیلی دوست داره و ...

نمیدونم این اورا*ل چیه که همه رو ،هم خانم و هم اقا رو دیوونه خودش کرده😂😂

شاید دیگه اشباع شده و دوست نداره شما بدون میل انجام بدین