2777
2789
عنوان

حرص گذشته بیاین توروخدا

23 بازدید | 3 پست

سلام بچه ها من به معنای واقعی خل شدم خودمم میدونم الان دقیقا یه ماه همش عکس وفیلمای عقد وعروسیم آنالیز میکنم میگم آره چرا عقدم رفتم آرایشگاه معمولی چون اون موقع ۴سال پیش به عقد زیاد اهمیت نمیدادن یا میگم چرا عروسیم رفتم فلان جا درصورتیکه بدنشدم خوبم یا همش به شوهرم میگم چرا روز عروسی همش خوب آلودی و توعکسا چشمات نیمه باز شوهرم میگه خب خسته بودم عروسی ما طولانی بود راست میگه خودمم خسته بودم حتی خودمم دعوا میکنم که مگه کوه کنده بودی .کلا همش درگیرم بخدا دست خودم نیس یکی می‌ره آرایشگاه بهتر یا مثلا عروسیش میندازع تالار من همش حسرت خودم میخورم میگم عروسی ما خونه بود البته ما ۳روز عروسی داشتیم با چند وعده غذا ولی نمیدونم چه مرگمه چطور این حس حسرت حسودی مقایسه بذارم کنار و به آرامش برسم دوس دارم حافظم پاک بشع

فقط خودتو داغون میکنیا من توعروسیم شبیه موهای جومونگ شینیون کردن برام چی بگم؟🤣بدتر از همه فیلم عروس ...

چن سال پیش عروس کردی .بخدا دست خودم نیس من خوب شده بودم ولی میگم کاش عالی شده بودم میبینی الان خیلی اهمیت میدن به آرایش و لباس و...... اصلا از آرایش یکی که تعریف میکنن من میگم آره حتما از آرایش من راضی نبودن 😭😭😭

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چن سال پیش عروس کردی .بخدا دست خودم نیس من خوب شده بودم ولی میگم کاش عالی شده بودم میبینی الان خیلی ...

۱۰سال پیش 

اصلا یه عکسم از عروسیم ندارم!

مدل موی سمی 

لباس عروس نذاشتن بپوشم !