2777
2789
عنوان

کیا شب یلدا نمیگیرن اصلا❓

| مشاهده متن کامل بحث + 612 بازدید | 68 پست
من امسال تا الان نه جایی داریم بریم نه کسی هس بیاد .همه جایی دعوتن.دیشب جاریم بهم میگفت یا باهم بریم ...

ن یعنی من از ۵ سالگیم تقریبا یادم میاد هیچوقت نگرفتیم قبلشم نمیگرفتن بهم گفتن

ارتودوکس☦💒💞                  سینگل و متعهد 💍    متعهد به اهدافم🤍  متعهد به دانشجوی پزشکی تهران شدن🥰متعهد به مهاجرتم به آمریکا🇺🇸متعهد به عیسی مسیح☦متعهد به اهداف بزرگم💸   بچه ها نخندینا🖤 به نام خداوند رنگین کمان🖤بارون اومد و یادم داد🖤        ⭐اگر امضامو خوندی برای رسیدن به اهدافم دعا کن⭐      💞اگر جایی کامنتی ازم دیدی دلت شکست منو ببخش بدون هیچی تو دلم نیست و خیلی دوستت دارم💞   🤍سمیر گرکان کاراکتر اصلی سریال هشدار برای کبرا ۱۱ هست فیلم مورد علاقم و گرگانی نیستم اسمش گِرکان هست🤍

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعا یه جشن ملی و باستانی لازم داریم...به مناسبتای مذهبی کار ندارم ولی تنها چیزی که نماد فرهنگ باستانی ماست و بهم لذت میده همین نوروز و یلداست..همین دو مناسبت رو دارم که برام مهمه

قاشق نشسته
خونه مامانبزرگواس خودت بگیر خب

ن خودمم خوشم نمیاد سر ی دقیقه این کارا یعنی چی

خواستم ببینم کی مثل ماهه

حتی اگر دوستم داشتم با دیوارا باید میگرفتم؟😂

ارتودوکس☦💒💞                  سینگل و متعهد 💍    متعهد به اهدافم🤍  متعهد به دانشجوی پزشکی تهران شدن🥰متعهد به مهاجرتم به آمریکا🇺🇸متعهد به عیسی مسیح☦متعهد به اهداف بزرگم💸   بچه ها نخندینا🖤 به نام خداوند رنگین کمان🖤بارون اومد و یادم داد🖤        ⭐اگر امضامو خوندی برای رسیدن به اهدافم دعا کن⭐      💞اگر جایی کامنتی ازم دیدی دلت شکست منو ببخش بدون هیچی تو دلم نیست و خیلی دوستت دارم💞   🤍سمیر گرکان کاراکتر اصلی سریال هشدار برای کبرا ۱۱ هست فیلم مورد علاقم و گرگانی نیستم اسمش گِرکان هست🤍

جایی دعوت نباشم 

تو خونه باشم مثل بقیه شب های دیگه 

زیاد واسم مهم نیست 

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 
واقعا یه جشن ملی و باستانی لازم داریم...به مناسبتای مذهبی کار ندارم ولی تنها چیزی که نماد فرهنگ باست ...

ما نوروزو میگیریم

ولی یلدا رو نه

ما میگیریم چون سنت ایرانیمونه 

نه اون کریسمس و هالوین مزخرف که هیچ ارتباطی بهمون نداره و میخوان غالب کنن به فرهنگمون

ایران=سرزمین کهن   سرزمین بزرگان و شریفان                 ایرانی=شیر پاک خورده با تاریخی هزاران ساله                      
ن خودمم خوشم نمیاد سر ی دقیقه این کارا یعنی چیخواستم ببینم کی مثل ماههحتی اگر دوستم داشتم با دیوارا ...

احتمالا دین تون نیست مثل کریسمس

دندانپزشک 6_1 سال روسیه 🇷🇺🦷:)کاربر دوم انه_دختری در_پاریس

هرساله می‌گرفتیم ولی طبق رسم خودمون ، همون گوشت خریدن یا گوسفند خریدن ک شب یلدا کباب چنجه میکنیم ، با گندم تفت داده شده و آجیل

پارسال رو یلدایی گرفتم چون خودم دوسداشتم

امسال نه چون پولشو نداریم هیچی نمیتونیم بخریم

تو لای مزه های زندگیم شیرین ترین طعمی... پسرم 🌹💕♥️زندگیم همسرم🖇️پسرم💗 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

باز خوبه شما یلدا براتون یه شب عادیه، ما تو شب یلدا هر ساله عزادارای میکنیم.

چرا عزا؟