خیلیییی دوس دارم قران رو حفظ کنم خیلی اصلا آرزومه بچه ها خیلی از شبا با رویاش میخوابم
یعنی میتونم ؟
باید از کجا شروع کنم من حتی توی خوندن روخونی قرانم مشکل دارم ...دلم شکسته همش میگم یعنی نمیشه ؟
از تاریخ ۱۴۰۳ کاربری ماله من شد این حساب دیگه توسط من اداره میشه نه شخص قبلی ، این حساب فیک منه و اصلی نیست گاهی ممکنه تاپیکا متناقص داشته باشن این بخاطر اینه که به خودم برای خواهرم یا دوستم تاپیک زدم و همه تاپیکا راجب من و درمورد زندگی من نیست :) یک عدد روح ازدواجی .
ابجی چقدر طول میکشه رو خوانی و روانخوانیم خوب بشه؟ بعدش باید برم تجوید ؟؟هرکدوم چقدر طول میکشه که بر ...
روخوانی و روانخوانی خیلی طول نمیکشه بستگی به خودت داره و البته میتونی یه مدت خودت تو خونه روخوانی تمرین کنی که اونجا بری تجوید و همزمان با تجوید میتونی حفظ هم برداری
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
نه عشقم انقد راحته تو روزی سه خط هم حفظ کنی ،میدونی تو ماه چقدر میشه؟!تازه اگ استادم داشته باشی که ...
چشم الااان درخواست دوستی میدم 😍
از تاریخ ۱۴۰۳ کاربری ماله من شد این حساب دیگه توسط من اداره میشه نه شخص قبلی ، این حساب فیک منه و اصلی نیست گاهی ممکنه تاپیکا متناقص داشته باشن این بخاطر اینه که به خودم برای خواهرم یا دوستم تاپیک زدم و همه تاپیکا راجب من و درمورد زندگی من نیست :) یک عدد روح ازدواجی .
نه عشقم انقد راحته تو روزی سه خط هم حفظ کنی ،میدونی تو ماه چقدر میشه؟!تازه اگ استادم داشته باشی که ...
شما چند وقته با جدیت شروع کردی 😍