2777
2789
عنوان

همسرم میخواد از بابام پول قرض بگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 597 بازدید | 50 پست

شوهر رو هرجور بار بیاری اول زندگی تا آخر میره

محترمانه بگو پولش رو داده کسی سودش رو میگیره

و من یه بابام نمیگم که این حرف رو زدی

چون ارزشت میاد پایین جلو خونواده ام و میگن بدبخته

و من نمیخام این اتفاق بیفته و تو کوچیک بشی

اره خوش حسابه

اگه خوش حسابه به بابات بگو ببین چی میگه اگه گفت نه ندارم که هیچی دیگه منم هربار شوهرم خواست قرض کنه از بابام من اول میگفتم ببینم داره یا نه بعد میگفتم به شوهرم داره شیرینی یا میوه چیزی می‌گرفتیم میرفتیم بعدازظهر خونه مامانم شوهرم از بابام قرض می‌گرفت بعدا هم میداد همه شو 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شوهرت خوش حسابه؟اول یواشکی ب پدرت بگو اگه موافقت کرد بعد ب شوهرت بگواگه پدرت موافقت نکرد ی بهانه واس ...

اگه موافقت نکرد چرا نگم بهش؟

چه دلیلی بیارم؟

بگم داره سودشو میگیره خوبه؟

بابای خودش ندارهوامم گرفته بیچاره

الکی گولشو نخور به شوهرت امروز بابات کمک کرد پس فردا صدبرابر اونو میخواد توقعش میره بالا

ادم اینجوری زیاد دیدم رو نده به هیچ وجه

به هرچیزی که آسیبی زنی آن چیز جان گیرد..🕊️