2777
2789
عنوان

ازمایشای بارداری لطفا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 86 بازدید | 28 پست
بعله عزیزم دادم ..بعله دکترت مینویسه هر آزمایشی نیاز باشه البته اگه دکترت دکتر خوب ودقیقی باشه از دک ...

نه میگم دقیق نیست 

دنبال دکتر خوبم 

الان برام دیر نیست انتی بادیو بدم؟ خیلی مهمه؟ 

برام دردسر نشه

روزای خوب توی راه😎✌🏻

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نمیدونم والا ما مشهدیم عزیزم

ما فقط برامون نوشتن خودمون بیرون انجام دادیم نگرفتن ازمون دیگه 

فقط 23 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

بعله عزیزم دادم ..بعله دکترت مینویسه هر آزمایشی نیاز باشه البته اگه دکترت دکتر خوب ودقیقی باشه از دک ...

بعد تو‌ازمایش غربالگری بهم گفت گروه‌خونیتو هم اضافه کنم گفتم اره 

بعد تو همون غربالگری انتی بادیو داره؟ یا اون جداس؟

روزای خوب توی راه😎✌🏻

ما فقط برامون نوشتن خودمون بیرون انجام دادیم نگرفتن ازمون دیگه

عه جدی 

نمیدونم اینا خودشون انجام دادن 

فقد بریا ازمایش ادار فرستادن بیرون که هنوز نرفتم 

برا شماهم‌نوشته بودن ازمایش ادرارو؟

روزای خوب توی راه😎✌🏻

عه جدی نمیدونم اینا خودشون انجام دادن فقد بریا ازمایش ادار فرستادن بیرون که هنوز نرفتم برا شماهم‌نوش ...

اره همشو بیرون دادم 

گروه خونیتو نمیدونی؟

فقط 23 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

بعد تو‌ازمایش غربالگری بهم گفت گروه‌خونیتو هم اضافه کنم گفتم اره بعد تو همون غربالگری انتی بادیو دار ...

من اصن تو غربالگری اولم فقط ازمایش خون دادم که اونم همون ان تی بود اصلا گروه خونی اینا نداشت من آزمایش انتی بادی وگروه خونی قبل ان تی دادم تو غربالگری دوم هم فقط سونو تو سه ماهه دوم برات دوباره با آزمایش گلوکوز آزمایش خون هم مینویسه ب دکترت بگو آنتی بادی ندادی ک بنویسه برات 

من اصن تو غربالگری اولم فقط ازمایش خون دادم که اونم همون ان تی بود اصلا گروه خونی اینا نداشت من آزما ...

باشه عزیزم ممنون از راهنماییت حتما میرم🙏🏼

روزای خوب توی راه😎✌🏻

رفتم ولی دکتر اصلا زیاد اهمیت نمیده دارم میگردم دنبال دکتر خوب هنوز پیدا نکردم فقد ی عمس بهم داده گف ...

آزمايش بتا 

آزمايش چکاب اولیه 

آزمايش غربالگری یک 

غربالگری دو 

تحمل گلوکز 

اینا اصلی هاست 

حالا اگر ورم داشته باشید دفع پروتئین هم میدن 

اگر خارش اینا داشته باشید آنزیم های کبدی و ‌..

بستگی به حالتهاتون داره و سوابق

هرچی آرزوی خوب مال تو