2777
2789
عنوان

زنداداشم وقتی بچش تکون نمیخوره میشسته گریه میکنه که بریم سونو

| مشاهده متن کامل بحث + 1035 بازدید | 66 پست

شکلات بدین بخوره من همیشه شوهرم کیلو کیلو شکلات میخرید اماده تو خونه داشتم هروز ۱..۲تا میخوردم 

#ب‍‌ه‍‌ش‍‌ت‍‌ی ک‍‌ه ش‍‌م‍‌ا خ‍‌وب‍‌اش ب‍‌اش‍‌ی‍‌ن #ج‍‌ه‍‌ن‍‌م‍‌ش‍‌و م‍‌ی‍‌پ‍‌رس‍‌ت‍‌م .!!🥀

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

احتمالا خوابه، فعلا چیز شیرین بهش بده بخوره یه چند دقیقه،چند ساعت بمونه تکون میخوره انشاالله، نگران نباش

فقط 2 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تولدت مبارک باشه همه کسم

اول یه چیزی شرین بخوره به چپ دراز بکشه طی یک ساعت باید ۴ بار تکون بخوره

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
برید مرکز بهداشت محلتون راست میگه اول البته یه چیز شیرین بخوره به پهلوی چپ بیافته تا۱۵بشمره تکون نخو ...

اخه استراحت مطلقه

دکترش گفته بدون اطلاع جایی نرو

الان مربا خورد به پهلو بخوابه ببینیم چی میشه

لایک نکن خواهر منننن  

ببخشید میگمااا

میشه دخالت نکنی 

بذار کاری که آرومش میکنه انجام بده 

بلا به دور خدایی ناکرده اگه یه اتفاقی بیفته میندازه گردن تو و یه عمری نمیبخشتت 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊

حق داره

من سر بارداری اولمم خونه قدیمی بود مارمولک زیاد بود چند بار از شلوارم رفت تو

انقدر جیغ میززدم خودمو می زدم 

با شوهرم یکی دو ساعت  دو تایی مینشستیم اگر تکون نمی خورد میرفتیم سونو

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
ببخشید میگمااامیشه دخالت نکنی بذار کاری که آرومش میکنه انجام بده بلا به دور خدایی ناکرده اگه یه اتفا ...

چی چیو دخالت نکنم

دخالت به چی میگی دقیقا

کل دوران بارداری تا الان که رو جفت چشامون بود منتی نیست عروس خودمونه وظیفمونه

الانم اسنراحت مطلقه و تو این سرمای تبریز دکتر گفته بیرون نرو از خونه تا زمانی که محبور نشی

منم اومدم اینجا نظر مامانارو بپرسم

به توچه

لایک نکن خواهر منننن  

سر بارداری سومم

تو هفته سی 

چند روز بچه تکون نخورد

هی همه می گفتن خیال می کنی

می گفتم بخدا بار اولم نیست که هر چی هم میخورم تکون نمیخوره

فرداش رفتم دکتر صدا قلبشو شنید گفت طبیعیه

فرستاد سونو گفت طبیعیه

فرستادن نوار قلب بچه گفتن طبیعیه

تا شب طول کشید

اومدم خونه شب خوابیدم 

نصفه شب جفتم کنده شد

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
اخه استراحت مطلقهدکترش گفته بدون اطلاع جایی نروالان مربا خورد به پهلو بخوابه ببینیم چی میشه

مربا فایده نداره ..شکلات ..گز یا چایی نبات بهش بدید یااینکه ی. لیوان اب سردبخوره منم خیلی نگران بودم دکترم بهم گفت تکون هاش از بعد هروعده غذایی بشمار وضمن اینکه جنین ساعت خواب بیذاری داره بعدم بگو با انگشت چند ضربه آروم رو شکم بزنه یا چراغ قوه گوشی بندازه رو شکم من با این چیزا بچم زودتر واکنش نشون میده 

اخه استراحت مطلقهدکترش گفته بدون اطلاع جایی نروالان مربا خورد به پهلو بخوابه ببینیم چی میشه

عزیزم استراحت مطلق باشه پیاده که نمیره ماشین نیست اسنپ بگیرین استراحت مطلق برای سلامت جنینه دیگه الان در سلامت جنین دور از جونش شبه هست خب ببرینش من همین جوری فهمیدم بچم داشت ضربانش افت میکرد سز اورژانسی شدم