2777
2789

یه خواستگار برام پیدا شده بود هممون فکر میکردیم آسمون دهن باز کرده اون افتاده پایین بعد چقدر منتظر بودیم بیان ولی اسکلمون کردن وایسادن دم عید موقع خونه تکونی اومدن بعد دیدیم زمین تا اسمون با تصوراتمون فرق میکردن و اصلا اونی نبودن ک فکر میکردیم ردشون کردم 

حالا امسال پسره یکی دیگرو گرفته

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل                                     و گر مراد نیابم، به قدر وسع بکوشم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان چطوره اوضاش؟ایشالا بهترینا نصیب خودت شه فقط از من ب تو نصیحت یچیزو مجبوری از خدا نخواه بگو اگ صلاحم بود بده ...من فک میکزدم با فامیل ازدواج کردن نصف خوشبختیو رفتنه نگو قرارهداز همه بدبختتر شم

#ب‍‌ه‍‌ش‍‌ت‍‌ی ک‍‌ه ش‍‌م‍‌ا خ‍‌وب‍‌اش ب‍‌اش‍‌ی‍‌ن #ج‍‌ه‍‌ن‍‌م‍‌ش‍‌و م‍‌ی‍‌پ‍‌رس‍‌ت‍‌م .!!🥀
خب الان خوشحالی یا ناراحت

ناراحتم ک چرا اون ازدواج کرد ولی من هنوز نکردم😶

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل                                     و گر مراد نیابم، به قدر وسع بکوشم

قسمت شما نبودهخدا یه قسمت بهتر نصیبت کنه انشاالله🙏🙏

بهتر ک قسمتم نبود خدا خیلی بهم رحم کرد

الان چطوره اوضاش؟ایشالا بهترینا نصیب خودت شه فقط از من ب تو نصیحت یچیزو مجبوری از خدا نخواه بگو اگ ص ...

نمیدونم خبر ندارم

ناراحتم ک چرا اون ازدواج کرد ولی من هنوز نکردم😶

😑😑😑😑بیخیال بابا فکر چیارو میکنی تو حتما قیافه نداشته اره اینجور آدم با هزار نفر بوده یکی رو تور کرده بیخیال خواهر من ایشالله یکی بهتر نصیبت😛😛😛

خواستگاری که وسط خونه تکونی عید پاشه بی خبر بیاد مشخصه روانش مشکل داره 😂

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)
پسره تورو نمی‌خواست بازور آوردنش بخاطر همین سه ماه تو آب نمک بودی

بلافاصله بعد از اینکه ردشون کردم دو ماه بعد خبر ازدواجش اومد😂 

یکی از فامیلای خودشونو گرفته

اره منم حس میکردم پسره رو بزور اورده بودن ولی مامانش خیلی ازم خوشش اومده بود