2777
2789
عنوان

کیا اینجا جنین شون سفالیک بود

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 64 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اون که واسه ماه های آخره...من الان هفته ۲۴ ام و طبیعی ولی الان دهانه رحمم باز شده و ممکنه زایمان زود ...

سرکلاژ نکردن ؟ 

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

یعنی تو nt هم میگن؟ چرا به من چیزی ننوشته پس🙂

چون ماههای اول مهم نیست 

اخرا مهمه 

ولی اکثرا مینویسن

فقط 13 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن
خب ربطی به سفالیک نداره سرکلاژ کن یا پساری بزار

پس چرا بهم گفت جنین سفالیک شده و دکترمم آمپول بتا داد؟

فقط 15 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پروفایل خودمَم🤍فندوق کوشولوي مامان🥹تو دلیِ گشنگم🤰من و بابایی خیلی دوست داریم و بي صبرانه منتظر دیدن روی ماهتیم🫠تو این دنیای کوچیک و هفت میلیارد آدم ، یعنی تو باور میکنی؟ شمردی؟ اصلا کی شمرده؟ به جز سیاستمدار ها ، دیدی کسی آدم بشمره؟! باور نکن🥲.... باور کن همه‌ی دنیا فقط تویی و برخي دوستان🫂بقیه هم تکراری اند...💍 تو از گل و ماه  پري برای من زیباتری، تو تمام دلخوشي این دختری💍🫠من از نسل کوروش نام آورم🥰#نه_به_اعدام_سیاسی🥺
دکتر چی گفت راهی نیست بسته شه دهانه؟ ☹️

نه فقط استراحت مطلق داد🙂

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پروفایل خودمَم🤍فندوق کوشولوي مامان🥹تو دلیِ گشنگم🤰من و بابایی خیلی دوست داریم و بي صبرانه منتظر دیدن روی ماهتیم🫠تو این دنیای کوچیک و هفت میلیارد آدم ، یعنی تو باور میکنی؟ شمردی؟ اصلا کی شمرده؟ به جز سیاستمدار ها ، دیدی کسی آدم بشمره؟! باور نکن🥲.... باور کن همه‌ی دنیا فقط تویی و برخي دوستان🫂بقیه هم تکراری اند...💍 تو از گل و ماه  پري برای من زیباتری، تو تمام دلخوشي این دختری💍🫠من از نسل کوروش نام آورم🥰#نه_به_اعدام_سیاسی🥺
خوب و بدیشو نمی‌دونم ولی اینو می‌دونم ک تو هفته ۲۴ وقتی دهانه رحم باز شه خطر زایمان زودرس هست

اگه دکترت سرکلاژ نمیکنه حتما پساری بزار طول سرویکست چند بود

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن
پس چرا بهم گفت جنین سفالیک شده و دکترمم آمپول بتا داد؟

نمیدونم

ولی دکترت رو عوض کن سرکلاژ کن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم پساری چیه؟ میشه توضیح بدی

یه حلقس میزارن دهانه رحم بسته بشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میچرخه دیگه نمیخوای طبیعی زایمان کنی؟

اره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چه جالب بعد میگم ی سئوال دیگم میتونم ازتون بپرسم؟

بپرس

1
5
10
15
20
25
30
35
40