2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تا حدودی میتونم کمکت کنم بپرس اگه سوالی داری

اممم من یه سوال داشتم 

امکانش هست درخواست بدم بهتون؟

چشم خود بستم که دیگر چشم مستش ننگرم 👀💕، ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش :) 🦋☄ 

تا حدودی میتونم کمکت کنم بپرس اگه سوالی داری

شبی دو ساعت می‌خوابم ولی بازم نمیرسم سنگینه،کارهای تو خونه هم نصفش با منه خیلی نمیتونم طبق برنامه ریزی های سنگین مثلا حتما از فلان ساعت تا فلان ساعت تاریخ پیش برم،نمیدونم چه کنم

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃

شاید یکم مسخره بنظر بیاد سوالم

ولی با معدل ۱۹ و اگه کنکورو ۳۰ درصد بزنیم ترازش حدود چی میاد چی قبول میشه ادم

خودتیو خودت هیچکی نمیاد کمکت کنه اینم یه واقعیت تلخه🥲🙃    (این اکانت دست سه نفره)      من گلی عزیزتون ۲۱ ساله دانشجوی بهداشت. منم مهرنازم یه کنکوری بااراده.برام دعا کنید لطفاااا🥺❤️
شبی دو ساعت می‌خوابم ولی بازم نمیرسم سنگینه،کارهای تو خونه هم نصفش با منه خیلی نمیتونم طبق برنامه ری ...

اول اینکه به هیچ عنوان از خواب نزن .... چون یادگیریت میاد پایین و کیفیت مطالعه ت خیلی کم میشه ...‌شما باید از ساعت مطالعه پایین شروع کنی و کم کم ببری بالا .... تا عادت کنی .... سعی کن پارت های مطالعاتی کوچیکه برداری که لا به لای کارهات اونا رو بخونی

شاید یکم مسخره بنظر بیاد سوالمولی با معدل ۱۹ و اگه کنکورو ۳۰ درصد بزنیم ترازش حدود چی میاد چی قبول م ...

پزشکی تعهدی  منطقه ۲ با احتمال زیاد .... نمره ۱۹ برا چه سالیه ؟ و چه ترازی گرفتی ؟

میشه لطفا بگین برای فیزیک موج ازمون بهتره یا فصل ازمون؟برای زیست فصل و برای شیمی موج میخوام سفارش بد ...

نظر شخصی من فصل آزمون هست ..... خودت با کدوم بیشتر ارتباط میگیری؟ 

البته بد نیس کتاب دور دنیا در نیم ساعت گاج رو ببینی ...تو این سبکی که شما میخوای کتاب خوبی هست

اول اینکه به هیچ عنوان از خواب نزن .... چون یادگیریت میاد پایین و کیفیت مطالعه ت خیلی کم میشه ...‌شم ...

مرسی

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃