2777
2789
عنوان

پنجشنبه دماغمو عمل کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 50 پست
مبارکت باشه😍من دوماهه تقریبا عمل کردمبه من که توی خود ریکاوری گفتن دماغت دوبرابر قبل شده😂ولی توی ب ...

اصلا ناامید شدم اینقدر وحشتناک گنده شده ازمنم گوشتی بود 

همه چیز ازذهنت شروع میشه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم چقد هزینه دادی 

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ...                                                                           شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....

مبارکت باشه😍من دوماهه تقریبا عمل کردمبه من که توی خود ریکاوری گفتن دماغت دوبرابر قبل شده😂ولی توی ب ...

دو ماهه چسب زدی ،گفته دیگه چسب نزن 

من چهار ماهه دارم میزنم ،دو ماه دیگه هم باید بزنم در مجموع میشه ۶ماه ،تازه اینو خود دکترم گفته ،بعد از اون هم میزنم ،بینی گوشتی باید چسب طولانی بزنه

دو ماهه چسب زدی ،گفته دیگه چسب نزن من چهار ماهه دارم میزنم ،دو ماه دیگه هم باید بزنم در مجموع میشه ۶ ...

اخه میگن اگه بعد سه ماه بزنی ورمش دایمی میشه مطمینی دکترت گفته

همه چیز ازذهنت شروع میشه 

عمل بینی خیلی صبوری میخواد 

خانوادم میگفتن اینهمه هزینه کردیم بینیت هیچ تغییری نگرده فلانه😩😂 الان تازه دارن تغییراتو میبینن

هرکی هرچی گفت برات مهم نباشه و اینکه واقعا یکسال طول میکشه اصلا ناراحت نباش

روز اولی که گچ رو برمیداری ممکنه خیلی ناراحت بشی من اونروز تو مطب نزدیک بود بزنم زیر گریه از بس ورمم ژیااااد بود ،پس حواست باشه بابت اینا ناراحت نشی